Birouri

Biroul pentru copii și tineret reprezintă o dotare necesară pentru camera copilului. În oferta noastră vei găsi un birou gaming și modele simple destinate în principal studiului elevului. Printre numeroasele modele, se bucură de o mare popularitate birourile albe, care au un caracter universal.

Birou Razimo

725 lei
 • design modern
 • sertare pe ghidaje cu role
 • placă 16mm
Termen de livrare: 5 zile lucratoare
Vezi detalii

Birou Heron

543 lei
 • sertare pe ghidaje cu role
 • birou universal - posibilitatea montajului sertarelor pe partea stângă sau dreaptă
 • sistem fără mânere
Termen de livrare: 5 zile lucratoare
Vezi detalii

(60 produse)

Se afiseaza 1-48 din 60 produs(e)

Birou Heron

Pret 543 lei
★★★★★
★★★★★
 • în depozit

Birou Deborah

Pret 570 lei
★★★★★
★★★★★
 • în depozit

Birou Razimo

Pret 725 lei
★★★★★
★★★★★
 • în depozit

Birou Onosi

Pret 985 lei
★★★★★
★★★★★
 • în depozit

Birou Runoya

Pret 370 lei Pret de baza 520 lei
★★★★★
★★★★★
 • -29%

Birou Enurento 2

Pret 604 lei Pret de baza 790 lei
★★★★★
★★★★★
 • -24%

Birou Irawadi IA01

Pret 734 lei Pret de baza 815 lei
★★★★★
★★★★★
 • -10%
 • Nou

Birou Wynko

Pret 1.840 lei
★★★★★
★★★★★

Birou Kelly KL28

Pret 983 lei Pret de baza 1.035 lei
★★★★★
★★★★★
 • -5%

Birou Kelly KL29

Pret 746 lei Pret de baza 785 lei
★★★★★
★★★★★
 • -5%

Birou Kelly KL30

Pret 831 lei Pret de baza 875 lei
★★★★★
★★★★★
 • -5%
Se afiseaza 1-48 din 60 produs(e)

Biroul este un element indispensabil al camerei copilului și adolescentului. În fiecare etapă a vieții sale joacă un rol foarte important, îl însoțește în procesul de creștere. Mai jos vom parcurge cele mai importante aspecte legate de acest model. Vom indica, prin ce ar trebui să se caracterizeze biroul pentru copil și adolescent. Vom sugera care modele sunt alese cel mai adesea de fete care de băieți!

Cum să așezăm un birou în camera copilului?

Locul unde va fi așezat biroul ar trebui să fie desemnat de lumina naturală disponibilă în încăpere. Tocmai aici se fac cel mai bine temele, se citesc cărți sau se creează mici opere de artă! În plus, lumina naturală nu obosește ochii și aduce bună-dispoziție. Biroul școlar ar trebui așezat cu fața la fereastră, astfel încât copilul să nu își acopere lumina, în timp ce lucrează la teme. Ar trebui să acordăm atenție și la amplasarea ferestrei. Dacă fereastra este pe partea de sud sau de vest, merită să avem perdele delicate sau jaluzele zi/noapte, care să disperseze lumina. Razele solare prea intense pot deranja ochii.

Pe birou va fi așezat un monitor sau un laptop? Dacă da, așezarea sugerată mai sus „biroul cu fața la fereastră” este și ea foarte avantajoasă! Astfel, lumina naturală nu se va reflecta în ecran, creând o reflexie care să îngreuneze lucrul!

  Dacă nu ai posibilitatea să așezi biroul cu fața la fereastră, încearcă să îl așezi în lateral:
 • din partea dreaptă – în cazul în care copilul este stângaci,
 • din partea stângă – în cazul în care copilul este dreptaci.
 • Astfel, dragul nostru nu își va acoperi lumina în timp ce scrie sau desenează.

Birou pentru copil

Biroul pentru copil apare cel mai des împreună cu primul an școlar care se apropie. Alegând un model atractiv, cu siguranță vei încuraja copilul să își facă lecțiile aici. Copiii, când încep școala, au de regulă înălțimea în intervalul 110 cm – 130 cm. Merită însă să alegem un birou ușor mai înalt, căci ei cresc rapid, iar achiziția e pentru câțiva ani. Alege apoi pentru birou un scaun potrivit cu reglare a înălțimii, pentru a fi respectată postura corectă a corpului.

Birourile școlare din oferta magazinelor de mobilier sunt disponibile în diferite culori, ce va face camera copilului mai veselă și prietenoasă.

Birou pentru fetiță

Vrei să cumperi un <b? Sarcina nu va fi ușoară! În ofertă vei găsi multe modele drăguțe, care se pretează perfect în camera micii domnișoare. Cele mai populare modele sunt cele cu nuanțe de roz, însă aceasta nu e singura opțiune! La fel de bine se vor prezenta variantele în culoare albă sau cu textura lemnului. Aceste variante au adesea corpuri superioare speciale, care oferă mai mult spațiu de depozitare sau creează o mini toaletă cu oglindă. Reține că biroul cu corp superior stă cel mai bine așezat la perete.

Birou pentru băiat

Aceste modele oferă o altă paletă de culori: de la nuanțe de albastru, până la verde, gri sau chiar motive moro! Băieții preferă în locul corpurilor superioare sertare și dulăpioare suplimentare sub blat! Din păcate aici alegerea nu va fi simplă! Oferta birourilor pentru băieți este la fel de bogată, precum cea pentru fete.

Birou tineret

Perioada maturizării este momentul perfect pentru reîmprospătarea aspectului camerei și înlocuirea biroului! Adolescenții aleg cel mai adesea mobilier modern, caracterizat prin finisaj foarte lucios al fronturilor. Birourile de tineret în cazul adolescentelor au cel mai adesea culoarea albă, iar băieții aleg cel mai des modele în nuanțe de gri sau negru. În plus, de o mare popularitate se bucură birourile de gaming, de exemplu cu lumini LED. Această piesă de mobilier ar trebui să aibă un blat mare, pe care să putem așeza monitorul computerului și cărțile, precum și caietele. În această situație se pretează perfect și un birou de tineret pentru colț. Pe o parte putem așeza monitorul, iar pe cealaltă va fi blatul pentru efectuarea temelor și pentru învățat.