`

Dulapuri de colt

Descoperă magia spațiului și folosește fiecare centimetru al interiorului tău! Dulapurile de colț sunt o soluție excelentă, pentru a ne îndeplini visul de spațiu generos. Îndrăgostește-te de dulapurile noastre cu uși glisante! Spațiul perfect organizat va deveni realitate!

(2 produse)

Se afiseaza 1-2 din 2 produs(e)
Se afiseaza 1-2 din 2 produs(e)

Camera de zi ne servește în mare măsură pentru odihnă și relaxare, aici ne petrecem timpul la cafea, vizionând următorul episod din serialul preferat. Deși într-o astfel de încăpere, mobila de bază este: canapeaua, măsuța de cafea, dulăpiorul TV sau comoda, mărimea apartamentului nostru ne impune de obicei amplasarea unor piese mai mici de mobilă, precum de ex. un dulap de colț. Acest dulap va fi un loc suplimentar pentru îmbrăcăminte, lenjerie sau echipamente mai mari, precum aspirator. Avem în ofertă câteva tipuri de dulapuri, care se pretează perfect în diferite încăperi.

Garderobă mică în camera de zi

Dacă avem o cameră mică, cel mai bine se vor preta dulapuri dotate cu uși glisante. Oferta noastră te va ajuta să alegi un dulap în stilul celorlalte piese de mobilă, precum și să alegi seturi complete din aceeași gamă, iar amenajarea va avea un aspect liniștit și estetic. Dulapul de colț nu ar trebui să încarce încăperea, așa că dacă avem posibilitatea, să îl alegem într-o culoare subtilă. Nuanțe de stejar sonoma, alb, te vor ajuta să iluminezi încăperea. Să reținem de asemenea, să nu așezăm dulapul lângă fereastră, deoarece ușa ușa poate acoperi lumina care intră în încăpere. Peretele lângă care așezăm dulapul este expus deteriorărilor în timpul deschiderii cu uși tradiționale. Merită protejat de avarie.

Cum să amenajăm dulapul?

Dulapurile de colț sunt împărțite în două zone, o parte pentru îmbrăcămintea suspendată și polițe. Un dulap bine planificat înlesnește utilizarea zilnică și face mai plăcute activitățile legate de pregătirea de muncă. În partea pentru îmbrăcăminte suspendată putem atârna cât mai multe haine, deoarece așa va fi mai ușor să ne găsim lucrurile necesare. O soluție excelentă este așezarea acesteia pe categorii de culori, astfel ne va fi mai ușor să căutăm. Pe polițe merită să așezăm îmbrăcămintea, care nu se cutează, pulovere, jeanși, cămăși. Adeseori dulapurile de colț au o poliță superioară, care se pretează perfect pentru îmbrăcămintea de sezon și pentru cea folosită rar.

Un dulap corect ales va fi prietenul nostru bun, ne va permite să păstrăm armonia și ordinea în cameră și nu va incomoda odihna după o zi grea. Este perfectă acolo unde avem un unghi liber și dorim să îl amenajăm. Este de asemenea o alternativă perfectă pentru un dulap tradițional și pentru o garderobă. În oferta noastră există dulapuri de colț doar de cea mai bună calitate, deoarece am fost atenți la cele mai mici detalii și am creat mobilă spațioasă și durabilă.