Subcategorii

Bucatarii modulare

Bucătăriile modulare sunt o alternativă accesibilă la mobila realizată pe comandă. În oferta noastră vei găsi variante de dulapuri și tipuri pentru încastrare. Culori interesante și design modern. Alege mobilă de bucătărie din oferta noastră și bucură-te de o amenajare practică a bucătăriei.

(152 produse)

Se afiseaza 1-48 din 152 produs(e)
Se afiseaza 1-48 din 152 produs(e)

Bucătăria este inima oricărei case, care tresaltă de viață încă de dimineață devreme, până târziu în noapte. În bucătărie putem petrece ore lungi pentru perfecționarea abilităților culinare sau de cofetari. Merită însă să reținem că o bucătărie slab proiectată poate ruina chiar și cea mai mare dragoste pentru gătit. Așadar, dacă simți o fază de criză, ia în considerare o reamenajare solidă a bucătăriei. Alege culorile preferate și gândește-te la stilul nou al său, iar funcționalitatea las-o în seama mobilierului de bucătărie modular, adaptat nevoilor tale.

Bucătării modulare sunt pe dimensiune?

Mobila de bucătărie pe dimensiune este realizarea viselor multor case, însă merită întotdeauna să alegem mobilă fabricată pe comandă specială, care este mult mai scumpă? Dacă ai o cameră de amenajat, îți recomandăm să iei în considerare achiziția mobilierului modular.

Mobilierul modular de bucătărie este o colecție compusă din mai multe elemente, în special din dulapuri. Dulapurile de bucătărie modulare sunt disponibile în mai multe dimensiuni universale, astfel vei putea adapta fiecare element nevoilor tale individuale, pe care tu le cunoști cel mai bine! Astfel, poți obține practic același efect, ca în cazul mobilierului de bucătărie pe dimensiune, realizat pe comandă individuală. În plus, pentru mobilierul selectat primești doi ani de garanție!

Merită să menționăm și aspectul prețului. Mobila de bucătărie, fabricată pe comandă individuală, poate costa chiar și de câteva ori mai mult, decât mobilierul modular oferit în magazinul nostru! Diferența de preț rezultă mai ales din faptul că producătorul trebuie să te viziteze de câteva ori, pentru a măsura încăperea, prezenta proiectul și monta mobila. Iar componentele comandate pentru bucătăria ta sunt în cantități singulare, ce se transpune în creșterea costurilor materialelor și a celor de fabricație.

Când alegi un set de mobilă de bucătărie, care este adesea realizat din aceleași componente, ca mobila pe comandă, vei câștiga nu doar un preț mai avantajos, ci și un montaj ușor și independent. Și asta e o altă economie!

După cum se vede, mobila ieftină de bucătărie poate merge mână în mână cu confortul și calitatea!

Cum să alegem mobilă de bucătărie modulară?

În chestiunea alegerii mobilei de bucătărie te încurajăm să devii pentru o clipă designer de interior. Ia în mână un instrument de măsurare, o foaie și un pix și desenează bucătăria, împărțită pe dulapurile particulare, luând în considerare dimensiunile acestora. În această etapă, mobila de bucătărie merită gândită și prin prisma funcționalității. Pentru această sarcină te va ajuta regula triunghiului, care constă în așezarea pe vârfurile unui triunghi virtual a locurilor strategice din bucătărie: chiuveta, aragazul și frigiderul. Pe marginile acestui triunghi trebuie să se afle blaturile de lucru, pentru ca pregătirea mesei să curgă fluid.

La proiectarea acestui spațiu te va ajuta și mobilierul de bucătărie de colț, disponibil și în oferta de mobilier modular. În funcție de colecție, poți alege un dulap de colț încorporat sau polițe deschise.

Ce mobilă de bucătărie este la modă?

În universul mobilierului de bucătărie domină absolut mobilierul de bucătărie alb. Popularitatea sa este meritul valorilor estetice, pe care le aduce în încăpere. Mobilierul alb de bucătărie, având și luciu suplimentar, va face ca încăperea să pară mai mare și mai luminoasă. Dacă vrei să dai un aer mai cald interiorului bucătăriei, alege mobilă, care să ofere inserții care imită textura lemnului. În plus, în ultima vreme tot mai adesea apar nuanțe de gri și roșu.

Unele colecții de mobilier de bucătărie modular permit alegerea finisajelor fronturilor. Acestea pot fi netede și pot face trimitere la stilul modern. Mobilierul modern de bucătărie se pretează perfect și în interioarele industriale sau loft. O altă propunere pot fi finisajele fronturilor cu frezaj decorativ, care subliniază excelent stilul Provence și clasic.