`

Oglinzi

(9 produse)

Se afiseaza 1-9 din 9 produs(e)
Se afiseaza 1-9 din 9 produs(e)

Oglinzile sunt obiecte magice, care diversifică excelent spațiul nostru. Se pretează nu doar în baie sau pe hol. Se integrează excelent și în amenajarea dormitorului, devenind un accesoriu indispensabil al acestuia. Oglinzile pentru dormitor sunt un addon perfect în formă suspendată, precum și verticală. Descoperă avantajele acestora!

Oglindă individuală

Acest model se pretează în încăperile multifuncționale, care joacă și rol de garderobă. Oglinda individuală permite o vizualizare rapidă a întregii siluete, ce facilitează alegerea garderobei potrivite înainte de o ieșire importantă sau controlul aspectului actual. Aceste oglinzi se diferențiază mai ales prin aspect. Sunt mari, adesea amplasate în rame decorative, ce conferă interioarelor eleganță și un design rafinat. Modelele individuale conferă interiorului multă căldură, iluminând și mărind optic spațiul.

Oglinzi suspendate

Modelele suspendate de oglinzi se pretează în mod deosebit pentru încăperi de mici dimensiuni. Nu ocupă spațiu suplimentar, ci dimpotrivă. Tocmai datorită oglinzilor vei câștiga optic câțiva metri suplimentari! Poți amplasa oglinda deasupra patului din dormitor sau deasupra comodei. Poți amplasa cu siguranță oglinda suspendată deasupra măsuței de toaletă, astfel îngrijirea zilnică a feței sau aplicarea machiajului vor fi mult mai ușoare.

Oglinzile din oferta noastră se vor regăsi perfect în orice interior! Bine amenajate, pot expune mobilierul selectat sau alte elemente ale amenajării încăperii tale. Pot reprezenta de asemenea o decorațiune excelentă!

Alege-ți oglinda de dormitor, pe care ți-o doreai. Reflexia ta merită un cadru deosebit și asta într-un stil unic!