`

Balansoare grădină

(7 produse)

Se afiseaza 1-7 din 7 produs(e)
Se afiseaza 1-7 din 7 produs(e)

Leagănul perfect pentru balcon și terasă

Când căutăm mobilă, care să ne facă mai plăcut timpul petrecut în interior, unul din primele gânduri care ne vin în minte este leagănul cocon. Baza stabilă se pretează excelent atât pe gazon, cât și așezată pe scândurile terasei. Îl putem așeza cu succes și pe pardoseala din living.

Lucrul pentru care apreciem cel mai mult leagănele pentru terasă și balcon este confortul, pe care îl asigură coșul suspendat. Cel mai adesea împletit din tehnoratan sau material plastic, oferă un spătar plăcut pentru cap și spate. Dotat cu perne moi, devine locul perfect pentru cititul cărților, parcurgerea noutăților pe telefon, precum și pentru a privi apusurile de soare la orizont.

Leagăn de cameră pentru living și camera copilului

Plăcere izvorâtă din relaxarea în leagănul de grădină ne poate însoți tot anul. Având în vedere că aproape fiecare dintre modele se integrează excelent cu amenajarea interioarelor, tot mai des este așezat în living, dormitor sau în camerele de tineret.

Cea mai populară variantă este aici leagănul boho – înlocuitor textil al leagănelor cocon menționate mai devreme. Decorat cu ciucuri sau o grindă de lemn, este o oază de relaxare fericită chiar și în serile de iarnă. Suspendat în apropierea șemineului, leagănul brazilian ne va face mai plăcut timpul petrecut în apropierea celor dragi.

Leagăn de grădină pentru una sau mai multe persoane

Leagănul de grădină popular este de asemenea o modalitate excelentă de relaxare în doi. Modelele dedicate pentru un număr mai mare de persoane se caracterizează printr-un coș mai mare sau o banchetă alungită. Sunt disponibile de asemenea variante cu acoperiș, care protejează persoana așezată în leagăn de soarele arzător.