Subcategorii

Mobilier de birou

Amenajează un loc modern și stilat de lucru cu Mobilier de birou. Aici vei găsi tot ce e nevoie. Birou ergonomic, scaun confortabil, raft generos – aceste piese de mobilier îți vor permite să lucrezi eficient în liniștea casei tale.

(71 produse)

Se afiseaza 1-48 din 71 produs(e)

Birou Razimo

Pret 705 lei
★★★★★
★★★★★
  • în depozit

Birou Heron

Pret 528 lei
★★★★★
★★★★★
  • în depozit

Birou Runoya

Pret 395 lei Pret de baza 505 lei
★★★★★
★★★★★
  • -22%

Birou Cioneli

Pret 345 lei Pret de baza 435 lei
★★★★★
★★★★★
  • -21%

Birou Elantar

Pret 479 lei Pret de baza 505 lei
★★★★★
★★★★★
  • -5%

Birou Pinot

Pret 499 lei Pret de baza 525 lei
★★★★★
★★★★★
  • -5%

Birou Enurento 2

Pret 579 lei Pret de baza 765 lei
★★★★★
★★★★★
  • -24%

Raft Zumba

Pret 1.025 lei
★★★★★
★★★★★

Birou Nadia N16

Pret 727 lei Pret de baza 765 lei
★★★★★
★★★★★
  • -5%
Se afiseaza 1-48 din 71 produs(e)

Indiferent dacă pregătim un birou prietenos pentru echipa de angajați sau dacă suntem în căutare de idei pentru amenajarea spațiului de lucru de acasă, există câteva piese de mobilier, care facilitează amenajarea și ne permit să echipăm un birou modern și atractiv vizual. Stilul interior ar trebui ales conform gusturilor persoanei, care va petrece acolo multe ore, concentrată pe efectuarea sarcinilor. Amenajarea unui open space cu suprafață mare trebuie efectuată cu respectarea unui singur canon de amenajare – un interior coerent se va prezenta elegant, iar persoanele care îl vor folosi vor beneficia de condiții favorabile pentru lucru.

Când dorim să amenajăm un birou modern, merită să facem un efort și să dotăm la cea mai bună funcționalitate și valori estetice care să corespundă premiselor de modern design. Amplasat la celălalt pol, un birou în stil clasic ar trebui să se caracterizeze printr-o paletă de culori delicată, iar mobila din interior trebuie să fie inspirată de tradiție.

Ce facem cu documentele – rafturi sau dulapuri de birou?

Depozitarea documentelor este sarcina îndeplinită de dulapurile și rafturile de birou. Așezarea bine gândită a polițelor permite păstrarea în ordine a dosarelor, broșurilor și adreselor care se adună constant. Pentru umplerea polițelor deschise ale raftului poți folosi de exemplu organizere la modă. Câștigi astfel funcționalitatea mobilei și îți asiguri accesul ușor la lucrurile, care sunt așezate chiar și foarte jos.

O altă soluție la fel de practică este înlocuirea polițelor clasice pentru documente cu un raft închis sau cu un dulap dedicat pentru dotarea biroului. Un avantaj al acestui tip de mobilier este faptul că este mai ușor să ascundem în spatele unui front plin o masă de hârtii, cabluri încurcate și alte elemente ale dotării, nu tocmai estetice. Când haosul de pe polițe nu deranjează, e mai ușor să ne concentrăm pe sarcinile, pe care le avem de realizat.

Alegerea biroului de cameră

Baza oricărui birou, precum și a camerei elevului și studentului este un birou adaptat nevoilor. Căutările modelului ideal și unic în felul său trebuie însoțite de gândul adaptării biroului la propria siluetă (contează aici foarte mult înălțimea utilizatorului și lățimea brațelor sale). Birourile standard pentru camera de birou reprezintă o îmbinare a blatului cu dulapul pentru documente sau polița deschisă. Birourile moderne sunt dotate suplimentar cu un dulap practic cu sertare sau un dulăpior pentru accesoriile la îndemână și instrumentele de scris necesare pentru lucru.
Pe de altă parte birourile scandinave ca modele pe picioare înalte ameliorează proporțiile optice ale încăperii și dau impresia de spațiu în interior, ce influențează pozitiv suprafețele cu suprafață limitată.

Scaune pentru birou – vizualizare propuneri

În oferta largă de scaune de birou am pregătit pentru dvs. scaune de birou, precum și scaune populare de gaming. Acestea se caracterizează prin aspectul de designer, precum și prin adaptarea spătarului la curbura naturală a coloanei vertebrale. În plus, scaunele de gaming sunt în majoritate dotate și cu o serie de facilități bazate pe indiciile practicienilor. Una dintre ele este de ex. mecanismul TILT, care permite reglarea înălțimii șezutului și a unghiurilor de înclinare a spătarului.

Cum amenajăm biroul de acasă?

Amenajarea spațiului de lucru de acasă poate fi mai puțin oficială, decât în cazul suprafețelor mari din clădirile de birouri. Ne putem permite mult mai multă libertate atât în sfera alegerii culorilor, precum și a stilului, în care dorim să amenajăm biroul de acasă. Este important ca în încăpere să se regăsească toate obiectele necesare pentru lucru. O chestiune la fel de importantă este aici caracterul prietenos al interiorului, care favorizează concentrarea îndelungată.
Mai multe recomandări practice, care îți vor facilita amenajarea spațiului de lucru, vei găsi în propunerile noastre ->-> Biroul de acasă. Vezi galeria foto pregătită de noi.