Oglinzi

(16 produse)

Se afiseaza 1-16 din 16 produs(e)
Se afiseaza 1-16 din 16 produs(e)

Oglindă pentru living

Dacă livingul tău este mic, merită să iei în considerare achiziția unei oglinzi mari, care să mărească optic spațiul. Această oglindă ar trebui montată cel mai bine de la nivelul pardoselii și până la plafon. Un alt loc popular pentru suspendarea oglinzii este deasupra canapelei. Această combinație conferă încăperii un caracter modern. Poți monta oglinda și deasupra comodei. Dacă te vei decide pentru una mai mare, poți obține efectul unei măsuțe de toaletă, iar dacă de vei decide pentru câteva oglinzi mai mici, de exemplu în stil diferit, vei obține un efect vizual interesant.

Oglinda conform principiilor feng shui

Principiile antice feng shui subliniază puternic, unde ar trebui să se regăsească oglinda. Conform credințelor, oglinda din sala de mese ar trebui să reflecte o masă bine așezată, datorită căreia prosperitatea ta va fi multiplicată. Totuși, oglinda nu ar trebui să fie amplasată vizavi de ușă, pentru că astfel fericirea va fugi din casă.

Oglinzile din oferta MIRJAN24

În oferta MIRJAN24 vei găsi o gamă largă de oglinzi de cameră, pe care le poți integra în stilul interiorului și mobilierului achiziționat, creând un set coerent. În plus, în ofertă există mai ales oglinzi cu ramă. Oglinda în ramă care imită lemnul va conferi un caracter elegant. Iar oglinzile în ramă albă au un aspect modern.