`

Bănci de grădină

(2 produse)

Se afiseaza 1-2 din 2 produs(e)
Se afiseaza 1-2 din 2 produs(e)

Primăvara și zilele frumoase, însorite sunt momentul ideal pentru a ne bucura de aerul curat. Pentru amatorii acestei relaxări va fi ideală o bancă de grădină. Acesta este unul dintre elementele necesare atunci când creezi o zonă de relaxare în grădina ta sau pe terasă. De asemenea, va funcționa bine pe balcon, iar funcțiile sale suplimentare vor contribui cu siguranță la o utilizare confortabilă. Te vei așeza cu cartea ta preferată, vei bea o cafea cu invitații tăi. Sunt doar două variante, unde banca de grădină va juca unul din rolurile principale.

Banca de grădină – execuție

Pe piață sunt disponibile numeroase modele de bănci de grădină. Acest element al dotării grădinii este deosebit de funcțional și practic. Realizat cel mai adesea din material plastic asemănător lemnului. Avantajul său este rezistența la acțiunea condițiilor atmosferice. Această mobilă nu necesită impregnare. Poate înlocui cu succes mobilierul de grădină clasic, din lemn.

Bancă de balcon, bancă de grădină

Utilizarea sa este foarte largă. Datorită faptului că banca se pretează excelent atât într-unul, cât și în celălalt loc, putând fi numită cu ușurință multifuncțională.