`

Colțare de bucătărie

(10 produse)

Se afiseaza 1-10 din 10 produs(e)
Se afiseaza 1-10 din 10 produs(e)

Cunoscute de ani de zile, colțarele de bucătărie parcurg în prezent o renaștere și devin tot mai des punctul central în planul bucătăriei de acasă. Aspectul interesant al acestui mobilier deosebit de practic se îmbină excelent cu amenajarea încăperii, în care sunt preparate mesele, precum și cu amenajarea unei săli de masă spațioase. În același timp, acest înlocuitor compact de masă și scaun ocupă mult mai puțin spațiu, asigurând în același timp suficient spațiu la masă pentru întreaga familie, chiar și pentru o familie foarte numeroasă.

Colțare de bucătărie cu ladă

Majoritatea modelelor se caracterizează prin universalitate, care se exprimă, printre altele, în libertatea de a amplasa mobilierul - voi alegeți pe ce parte (dreapta sau stânga) în timpul asamblării. Această posibilitate vă ajută să adaptați cu ușurință modelul selectat la dimensiunile și forma camerei, iar atunci când planificați o renovare, puteți schimba cu ușurință latura acestuia, prin deplasarea banchetei mai scurte.

Extra avantajul este reprezentat de compartimentele foarte utile în bucătărie și polița de colț de mici dimensiuni aflată la îmbinarea spătarelor, care este locul perfect de exemplu pentru un buchet de flori proaspete. Colțarul de bucătărie cu recipient ascuns sub fiecare din șezuturi îți va permite să depozitezi discret accesoriile necesare în bucătărie. Interiorul spațios se pretează excelent ca loc suplimentar pentru bibelourile mici, pe care le păstrezi.

Colțare tapițate pentru bucătărie

Propunerile moderne de amenajrea pentru bucătării și săli de mese includ în majoritate colțare de bucătărie din lemn. Realizarea din componente naturale le asigură durabilitate și un aspect elegant pentru o perioadă îndelungată. Cu gândul la a-ți asigura ție și celor dragi ție cel mai înalt confort în timpul meselor împreună, colțarele de bucătărie din oferta noastră au fost îmbogățite cu un șezut moale, căptușit cu spumă, care reprezintă o alternativă confortabilă a scaunelor din lemn și taburetelor fără spătar.

Stilul simplu, prin care se diferențiază colțarele tapițate pentru bucătărie, este subliniat de țesăturile de învelire alese cu atenție. Aria largă de posibilități include o paletă de nuanțe de maroniu, bej și gri, în tonuri deschise și închise. Această soluție îți va permite să alegi cu ușurință culoarea cea mai potrivită pentru amenajarea ta.

Colțare de bucătărie cu masă și taburete

Colțarele de bucătărie moderne prezentate de noi sunt disponibile în set cu masă și taburete suplimentare. Stilul diferit al fiecărui set creează practic posibilități de amenajare nelimitate. Pe de altă parte, dimensiunea optimă a mobilierului permite tuturor locatarilor să se așeze împreună la masă, iar copiii nu se vor mai lovi unii cu alții la coate.