Biblioteci

Rafturile sunt completarea perfectă a bibliotecii de acasă. În oferta noastră vei găsi raft cărți, care va păstra perfect în ordine literatura preferată. Modele moderne, modele realizate din metale și numeroase polițe practice. Vezi modelele disponibile și păstrează ordinea în ambientul tău.

(73 produse)

Se afiseaza 1-48 din 73 produs(e)

Raft Runoya IV

531 lei Pret de baza 625 lei Pret
★★★★★
★★★★★
  • -15%
  • în depozit

Raft Runoya V

605 lei Pret
★★★★★
★★★★★
  • în depozit

Raft Potyt

430 lei Pret
★★★★★
★★★★★

Raft Darwa

370 lei Pret
★★★★★
★★★★★

Raft Tango 120

3.255 lei Pret de baza 4.029 lei Pret
★★★★★
★★★★★
  • -19%

Raft Degory DG04

1.028 lei Pret de baza 1.105 lei Pret
★★★★★
★★★★★
  • -7%

Raft Zumba

1.025 lei Pret
★★★★★
★★★★★

Raft Kelly KL34

722 lei Pret de baza 760 lei Pret
★★★★★
★★★★★
  • -5%

Raft Xavier XV-23

1.454 lei Pret de baza 1.530 lei Pret
★★★★★
★★★★★
  • -5%
Se afiseaza 1-48 din 73 produs(e)

Raftul are o sarcină bine stabilită - expunerea și depozitarea. Atunci când am creat oferta de rafturi în magazinul Mirjan24, am luat în considerare diferite variante și așteptări, pe care un raft ar trebui să le îndeplinească. Datorită acestui lucru, în oferta noastră se află rafturi cu înălțime și lățime diferențiate. Sunt disponibile rafturi, în care domină polițele deschise sau apare o combinație de dulăpioare închise, sertare și polițe. La fel de importante sunt pentru noi trendurile, de aceea în ofertă se află rafturi moderne, rafturi în stil scandinav și industrial.

Raft de cameră

Raftul de cameră este un addon perfect pentru living, care va expune cărțile tale preferate, fotografii sau amintiri din vacanță. În prezent, în oferta Mirjan24 se află peste 50 de rafturi de cameră, care oferă diferite stiluri și funcții.

Rafturile moderne de cameră au forme geometrice, care reprezintă un aspect vizual interesant. Întregul este subliniat de coloristica disponibilă, care diferă adesea de nuanța populară stejar sonoma. Iar rafturile de cameră au păstrat formele și culorile populare. În plus, din propuneri nu puteau lipsi rafturile ușor mai elegante, care se caracterizează prin socluri și mânere decorative dacă dețin dulăpioare.

Fiecare raft de cameră poate reprezenta un element individual al amenajării interiorului, însă dacă vrei să creezi în living o imagine consistentă, alege pentru acesta mobilă din aceeași colecție. Setul de mobilă va completa funcțiile și va face ca încăperea să fie funcțională și practică.

Raft pentru cărți

Însă cea mai frecventă destinație a raftului este depozitarea cărților. Raftul pentru cărți se află atât în camera de tineret, cât și în living, creând biblioteca de acasă cu titlurile preferate. Când alegi un raft pentru cărți, merită să verifici care ar trebui să fie distanța dintre polițe, pentru a putea așeza ușor pe ele colecția de cărți.

Raft de colț

Raftul de colț va permite utilizarea optimă a spațiului, asigurând un spațiu suplimentar pentru depozitare sau expunere. Știind cât de practică este soluția reprezentată de rafturile de colț, am inclus câteva modele în oferta Mirjan24.

Raft alb

Indiferent de stilul de interior pentru care te decizi când amenajezi casa, raftul alb va fi întotdeauna soluția optimă. Albul se combină perfect cu alte culori în încăpere, iar suplimentar face ca încăperea să pară mai luminoasă și mai mare.