`

Biblioteci

În liniștea casei merită să rezervi spațiu pentru bibliotecă. În acest loc se pretează rafturile pentru cărți. În ofertă vei găsi modele clasice și corespondentele lor cu elemente metalice. Păstrează ordinea în interiorul tău cu rafturile noastre și asigură spațiu fiecărui volum preferat.

(19 produse)

Se afiseaza 1-19 din 19 produs(e)

Raft 80cm Eleylin

Pret 365 lei Pret de baza 465 lei
★★★★★
★★★★★
  • -22%

Raft 40cm Eleylin

Pret 280 lei Pret de baza 355 lei
★★★★★
★★★★★
  • -21%

Raft 60cm Eleylin

Pret 320 lei Pret de baza 405 lei
★★★★★
★★★★★
  • -21%
Se afiseaza 1-19 din 19 produs(e)

Printre mobilierul deosebit de simplu și funcționale se diferențiază dulapurile și rafturile. Discrete, însă atât de necesare în orice casă. Locul lor este în birou sau în bibliotecă. Pot completa cu succes și camera copilului sau camera de tineret, precum și colțișorul neamenajat din living. De la formele tradiționale, până la formele interesante, gama este foarte largă.

Rafturi pentru birou

Modelele, care ne oferă un spațiu deschis de depozitare a cărților, bibliorafturilor, decorațiunilor sau fotografiilor sunt tocmai rafturile pentru birou. Mai mici, mai mari, cu polițe închise, alegerea e aproape nelimitată. Este soluția ideală pentru orice încăpere. Vor aduce ordinea și disciplina, iar toate obiectele își vor avea locul bine definit. Se vor preta perfect în biblioteca de acasă. Rafturile pentru documente sunt o alegere excelentă pentru amatorii cititului, precum și pentru persoanele active profesional, care au nevoie de spațiu pentru publicațiile de specialitate.

O metodă bună pentru amenajarea colțișorului de lectură, precum și a locului de lucru este achiziția rafturilor modulare pentru birou. Acestea oferă o suprafață generoasă pentru cele mai necesare lucruri și sunt deosebit de reglabile. Forma lor simplă poate fi integrată în multe proiecte.

Dulăpioare de birou

În camera copilului sau în cabinetul de acasă, dulăpioarele pentru birou vor fi alegerea potrivită. Aceasta este opțiunea perfectă pentru depozitarea lucrurilor, care nu ar trebui să se afle la vedere. Mobila închisă înseamnă siguranța că nimeni nu va vedea documentele cu date sensibile. În plus, pe lângă funcționalitate, se caracterizează și prin aspectul interesant. Vor fi decorațiunea oricărui spațiu. Cauți o idee pentru dulăpioare sau rafturi de birou? Descoperă oferta noastră, în care vei găsi atât variante tradiționale, cât și moderne. Paleta de nuanțe propusă poate fi integrată în orice amenajare, iar formele deosebite vor încânta locatarii și oaspeții. Vor amenaja perfect spațiul biroului, lăsând impresia de armonie. În interioarele bine proiectate, lucrul și alte activităși vor deveni mult mai plăcute.