Best Sellers

Mobilier baie  (20 produse)

Mobilier de baie Lumia

1 369 lei
10 zile lucratoare

Mobilier de baie Lumia II

1 283 lei
10 zile lucratoare

Mobilier de baie Megi I

1 139 lei
5 zile lucratoare

Mobilier de baie Holly II

1 007 lei
10 zile lucratoare
-5%

Garantie

7 ani

Set pentru baie Soffita

3 900 lei 4 106 lei
10 zile lucratoare
-31%

Mobilier pentru baie Mandy

1 282 lei 1 846 lei
10 zile lucratoare

Dulap de baie Nemezis N30

298 lei
15 - 20 zile lucratoare

Dulap de baie Nemezis N43

428 lei
15 - 20 zile lucratoare

Mobilier de baie Mia

1 208 lei
10 zile lucratoare

Mobilier de baie Tia

2 362 lei
15 - 20 zile lucratoare

Mobilier de baie Summer 1

2 939 lei
15 - 20 zile lucratoare

Mobilier de baie Honolulu

2 957 lei
10 zile lucratoare

Dulap de baie Nemezis N40

363 lei
15 - 20 zile lucratoare

Dulap de baie deasupra mașinii de spălat Tola

321 lei
15 - 20 zile lucratoare

Mobilier de baie Holly I

785 lei
10 zile lucratoare

Dulap de baie Nemezis N33

315 lei
20 - 25 zile lucratoare
-10%

Mobilier de baie Amir 345

913 lei 1 015 lei
10 zile lucratoare
-10%

Mobilier de baie Avia 345

926 lei 1 029 lei
10 zile lucratoare
-10%

Mobilier de baie Apollo 345

824 lei 915 lei
10 zile lucratoare

Mobilier baie

Baia este încăperea, în care desfășurăm activități zilnice, precum dușul sau machiajul. Adeseori, tocmai aici păstrăm o serie de produse de curățare, prosoape sau cosmetice, necesare pentru îngrijirea zilnică.
Baia este utilizată zi de zi de toți locatarii, de aceea ar trebui să fie deosebit de funcțională. Băile moderne sunt amenajate astfel, încât să reflecte interioarele de catalog, uneori din saloanele SPA de lux.
Interioarele astfel amenajate nu doar încurajează la utilizare, ci ajută și la relaxare, ameliorând starea de bine.
În păstrarea ordinii în baie ajută cu siguranță dulăpioarele încăpătoare de baie, datorită cărora vei păstra o ordine impecabilă. Tocmai datorită lor vei putea să ai totul la îndemână. Reține: în încăperile amenajate perfect funcționăm mai bine și ne regenerăm mai bine forțele!

Mobilă de baie în orice stil

Pe piață sunt disponibile numeroase modele de mobilier de baie. Îl vei adapta atât interioarelor moderne, cât și scandinave, clasice sau industriale. Indiferent ce mobilă de baie vei alege, ai siguranța că va reprezenta ornamentul perfect al încăperii!

Mobilă de baie modernă

Mobila de baie fabricată în stil modern se caracterizează prin forma simplă și necomplicată, care va încânta toți amatorii soluțiilor inovatoare. Adeseori, tocmai mobila modernă se caracterizează prin fronturi lucioase, culori interesante și soluții care facilitează utilizarea zilnică.
Este mobilă care își găsește adesea utilizarea în încăperi mici – tocmai mobila de baie lucioasă mărește optic spațiul, conferindu-i lejeritate.

Mobila cu fronturi lucioase și culori atemporale se integrează ușor în amenajarea interiorului, adaptându-se trendurilor actuale. E suficient să alegem accesoriile, textilele sau suplimentele potrivite care vor aduce o nuanță caldă interiorului, făcându-l să devină mai familiar! Printre mobilierul de baie se numără și dulăpioarele de baie suspendate. Acestea permit economisirea spațiului în interior, facilitând păstrarea ordinii.
Când amenajezi o baie modernă, nu poți uita nici de oglinzi, care vor conferi un caracter incredibil întregului, reprezentând un ornament practic al interiorului. Oglinzile de baie clasice pot fi înlocuite cu un dulap interesant cu oglindă, datorită căruia vei obține un loc suplimentar pentru depozitarea cosmeticelor. Oglinzile alese perfect vor facilita funcționarea zilnică – aranjarea părului, machiajul sau bărbieritul de dimineață nu va pune probleme!

Dulăpioare baie

Alegerea dulăpiorului de baie potrivit depinde în mare măsură de funcția, pe care urmează să o îndeplinească în încăpere.
În oferta noastră vei găsi dulăpioare de baie, care vor permite administrarea spațiului de deasupra mașinii de spălat și dulăpioare singulare, care se pretează în încăperi mici. Tocmai dulăpioarele de baie vor permite administrarea spațiului liber din baie, unde vei depozita detergenți, cosmetice sau prosoape.
Dulăpioarele de baie pot avea atât deschidere clasică, pot fi dotate cu sertare practice, datorită cărora vei ordona perfect cele mai necesare elemente.

Accesorii de baie

Dorești să amenajezi o baie deosebit de funcțională? Atunci cu ușurință vei avea nevoie de accesorii, care vor facilita utilizarea acestei încăperi.
Bateriile funcționale sau chiuvetele potrivite perfect nu vor mai fi o problemă! Accesoriile de baie aflate în gama noastră asigură finisajul estetic al acesteia fără probleme inutile – sunt croite pe măsura nevoilor tale.