Dulapuri de colt

(2 produse)

Se afiseaza 1-2 din 2 produs(e)
Se afiseaza 1-2 din 2 produs(e)

Modelele prezentate au apărut cu gândul la confortul nostru. Nu ocupă mult spațiu în încăpere, iar ce oferă interiorul acestora depășește semnificativ cele mai îndrăznețe așteptări ale noastre. Acolo vom întâlni în standard un rând de polițe spațioase și o zonă generoasă cu tije pentru păstrarea hainelor pe umerașe. Un dulap de colț atât de bine organizat are o suprafață de depozitare care permite păstrarea în bună ordine a unei cantități generoase de haine în interiorul său, precum și accesorii precum pălăria sau gențile sau cutiile cu pantofi.

Dulapuri de colț pentru dormitor

În majoritatea caselor noastre, dormitoarele sunt amenajate pentru a crea un interior liniștit, plin de o atmosferă de calm și armonie, care favorizează relaxarea. Mobilăm astfel de încăperi exclusiv cu cele mai necesare elemente, ferindu-ne de aglomerare și de multe decorațiuni, care să lase o impresie de haos.

Realizarea acestor premise este favorizată de mobilierul caracterizat de un grad ridicat de funcționalitate, precum dulapurile de colț pentru dormitor. Corpul bine gândit al acestora se integrează excelent în orice dimensiune de interior. Ocupând doar colțul la intersecția pereților perpendiculari, nu perturbă amenajarea, ci dimpotrivă – face ca dormitorul să devină clar, familiar și creează o atmosferă pozitivă pentru întreaga zi.

Dulap de colț universal

Căutând soluții pentru mai mulți ani, merită să ne încumetăm să alegem un dulap de colț de culoare albă sau un model care să îmbine fronturi deschise cu design din lemn care să decoreze corpurile și partea superioară. Această combinație asigură fundalul universal pentru multe amenajări mai dinamice. Schimbând amenajarea, ai siguranța că dulap de colț alb se va integra excelent cu noul său ambient.

Pe de altă parte, dulapul de colț de culoare gri, nuanța expresivă de prună sau wenge vor construi o amenajare interesantă, iar culoarea intensă vor conferi caracter întregii amenajări a dormitorului. Dacă vrei să îți subliniezi personalitatea colorată, introdu în interior o serie de accesorii textile în culori la fel de puternice. Acest rol este îndeplinit perfect de accesorii precum pernele textile, draperiile grele sau corpuri de iluminat de designer.