Saltele si Somiere

Cu Saltelele și Somierele noastre, somnul este plin de confort și relaxare. Uită de somnul neliniștit și durerile de spate, a sosit timpul pentru odihna adevărată! Saltelele noastre înseamnă nu doar confort deosebit, ci și o sănătate mai bună! Investește în regenerarea ta!

(120 produse)

Se afiseaza 1-48 din 120 produs(e)

Rame Alti

Pret 260 lei
★★★★★
★★★★★
Se afiseaza 1-48 din 120 produs(e)

Saltelele și cadrele sunt o categorie, în care fiecare își poate alege confortul pentru dormit, în funcție de preferințele proprii. Salteaua este o parte importantă a relaxării confortabile zilnice după o zi întreagă, de aceea trebuie să acordăm o atenție deosebită alegerii acesteia.

Oferim saltele fabricate din diferite materiale. Avem în gamă saltele clasice cu arcuri și soluții neconvenționale, precum saltele care includ o saltea de cocos, saltele latex sau fabricate din spumă termoelastică. Modele selectate au proprietăți antialergice și antimicotice.

Pentru modele selectate există o husă dotată cu fermoar, astfel aceasta poate fi scoasă ușor și spălată la mașină, ce asigură curățenia și igiena ideală.

 Saltelele noastre de dormit sunt rezistente la deformări, iar datorită acestui lucru confortul somnului rămâne fără modificări timp îndelungat.

Recomandăm de asemenea și achiziționarea cadrelor de paturi din oferta noastră - avem cadre clasice, precum și cadre care oferă posibilitatea ajustării manuale a durității și înălțimii.

O noutate tehnologică în oferta noastră este cadrul electric, care asigură schimbarea ușoară a setărilor poziției de relaxare cu o telecomandă.

Sunt disponibile cadre și saltele pentru pat de o singură persoană, precum și pentru două persoane sau pentru copii.

 

Vă invităm să parcurgeți oferta noastră!