`

Paturi rabatabil de perete

(6 produse)

Se afiseaza 1-6 din 6 produs(e)
Se afiseaza 1-6 din 6 produs(e)

Paturile rabatabile pentru dormit reprezintă o soluție creată pentru încăperi mici precum un microdormitor, o cameră de tineret sau un cămin de studenți. Fuziunea formei simple, dimensiunilor compacte și culorilor universale se pretează mai ales în acele locuințe, unde prin prisma spațiului foarte limitat, trebuie să îmbine funcția de living și dormitor într-o singură încăpere.

Pe lângă funcționalitate și stil, patul încorporat pentru amenajare aduce și armonie și ordine. Pliat nu ocupă mult spațiu, așadar e suficient să îl împingem ușor în sus, pentru ca vederea așternuturilor să nu ne mai perturbe angajamentele zilnice. Pe de altă parte, seara poți pregăti așternutul confortabil pentru somn în doar câteva mișcări. Anticipând întrebarea ta despre siguranță, te asigurăm că atunci când alegi un pat rabatabil, poți opta pentru un model dotat cu mecanism de protecție împotriva deschiderii accidentale.

Gama largă de propuneri moderne include și pat rabatabil pentru copii, care se diferențiază de la prima vedere prin combinația interesantă de culori. Proiectul își trage inspirația din diferite surse, însă mai ales din conceptul de multifuncționalitate. Pentru comoditate, patul rabatabil are și rafturi practice și dulapuri închise, pe care copilul tău le va folosi cu siguranță ca depozit pentru cărți, jucării și alte accesorii la alegere.

Pat rabatabil - ce este?

Patul rabatabil popular nu e nimic altceva decât un pat de dormitor care, datorită utilizării mecanismelor dedicate, poate fi ușor ridicat și depozitate în siguranță în carcasa dedicată. Structura stabilă și componentele de calitate ridicată îi asigură funcționalitatea și funcționarea eficientă pentru o perioadă îndelungată. Confortul relaxării zilnice îți va fi asigurat de o saltea selectată cu atenție, care atât prin prismă structurală, cât și în contextul nivelului de duritate, poate fi adaptată preferințelor tale personale.

În topul preferințelor modelelor verificate și recomandate de clienții noștri se află invariabil paturile rabatabile. Mariajul propunerilor include paturi de top rabatabile, precum și paturile rabatabile Concept Pro premiat pentru caracterul modern, inovație și calitate. Pentru fiecare model este disponibilă și o serie de accesorii care susțin funcționalitatea, precum dulăpioarele supraetajate.

Patul rabatabil modern Bed Concept – în ce constă caracterul său deosebit?

Patul rabatabil inovator a fost îmbogățit cu un mecanism special care facilitează închiderea și deschiderea suprafeței de dormit, datorită căruia chiar și cel mai tânăr membru al casei poate pregăti cu ușurință și fără efort un loc confortabil pentru somn. Siguranța utilizatorilor este susținută și de un avantaj suplimentar, și anume patul rabatabil cu saltea este echipat și cu un stabilizator special care limitează deplasarea saltelei.

După întinderea patului rabatabil vei obține unul la fel de confortabil ca un pat clasic și vei avea acces la rafturile ascunse in interior. Atât cărțile, cât și decorațiunile așezate pe ele pot rămâne acolo în permanență - rabatarea și plierea patului a fost atent gândită, astfel accesoriile depozitate în compartimente sunt în siguranță, și nu trebuie să îți faci griji cu privire la eventuala deteriorare a acestora în timpul utilizării zilnice a mobilierului.

Un extra accesoriu pentru polițe va fi iluminatul LED, care va înlocui cu succes veioza de noptieră și va oferi întregii încăperi un aspect de designer.

Unde poți cumpăra un pat rabatabil?

Cea mai mare disponibilitate a acestei categorii de mobilier pentru casă este oferită invariabil de magazinele online, printre care MIRJAN24 deține o poziție de top. Extindem în mod constant gama și acordând cea mai mare atenție calității produselor, îți oferim atât paturi rabatabile orizontale, cât și verticale. Alegerea opțiunii optime pentru tine va depinde de disponibilitatea spațiului și preferințele personale, precum și de așteptările față de mobilierul aflat în amenajarea interiorului.