Fotolii

Conferă stil și confort livingului tău cu ajutorul fotoliilor noastre ieftine! Descoperă gama bogată cu diferite forme, culori și țesături, pentru a adapta fotoliul interiorului tău. Găsește fotoliul perfect pentru relaxare, citit sau vizionat TV chiar astăzi!

Fotoliu Pawiva Reiat

1.060 lei
  • spatar si scaun confortabil
  • picioare din lemn
  • culori la modă
Termen de livrare: 10 zile lucratoare
Vezi detalii

Fotoliu Florence

1.705 lei
  • picioare din lemn
  • tesătura de tapițerie plăcută la atingere
  • pernă cu fermoar, inclus în preț
Termen de livrare: 5 zile lucratoare
Vezi detalii

(48 produse)

Se afiseaza 1-48 din 48 produs(e)

Fotoliu Aloysi

Pret 1.039 lei Pret de baza 1.235 lei
★★★★★
★★★★★
  • -16%
Se afiseaza 1-48 din 48 produs(e)

20 000 de lei, aceasta este suma pe care unii sunt dispuși să o plătească pentru un un fotoliu legendar pentru sufragerie, în varianta cea mai ieftină. În lume există mobilă, care depășește prin faimă confortul mobilelor tapițate. Ce trebuie să fie atât de deosebit la un fotoliu, încât să plătești 20 000 de lei. E vorba aici bineînțeles de fotoliul cu picior Eames Lounge.

Creat de doi proiectanți americani pentru regizorul Billy Wilder, astfel încât să aibă un loc de odihnă în pauzele dintre scenele filmelor. De atunci, acest fotoliu pentru sufragerie a cucerit universul designului pe atât, încât să supraviețuiască 66 de ani.

La noi nu vei cheltui 20 000 de lei pentru un fotoliu de sufragerie

Prietenul indispensabil al colțarului sau canapelei în sufragerie este fotoliul. E mai ușor să îl muți și chiar să îl duci în altă cameră. Fotoliul ne duce cu gândul la confort. Fotoliul pentru sufragerie este cel mai bun loc pentru cititorii înverșunați sau pentru cinefili.

O pătură călduroasă și o cană de ceai fierbinte sau o cafea cu prietena sau poate un meci emoționant? Cine știe dac