Comode

Completarea perfectă a spațiului de relaxare va fi comoda dormitor. Model practic, care va păstra ordinea în spațiul tău. La noi vei găsi comode cu sertare și uși . Modele pe picioare și cu vitraje. Alege varianta potrivită pentru tine și bucură-te de comode frumoase și ieftine.

Comodă living Razimo 2D3SZ

990 lei
  • design modern
  • placă 16mm
  • mânere de culoare aurie
Termen de livrare: 10 zile lucratoare
Vezi detalii

Comodă cu 3 sertare Purtiko 1D3S

485 lei 705 lei
  • stilul minimalist
  • sertare și dulap practice
  • sistem fără mânere
Termen de livrare: 5 zile lucratoare
Vezi detalii

(104 produse)

Se afiseaza 1-48 din 104 produs(e)

Cubul Darsiv DR17

Pret 318 lei Pret de baza 335 lei
★★★★★
★★★★★
  • -5%
Se afiseaza 1-48 din 104 produs(e)

În căutarea dotării perfecte a acestui spațiu unic, există comode de dormitor cu sertare și modele îmbogățite cu dulapuri închise suplimentare. Sarcina lor este, în primul rând, să găzduiască cât mai multe lucruri posibil, iar în al doilea rând, să decoreze interiorul de efect.

O propunere excelentă este și comoda de colț. Amplasată la intersecția a doi pereți, nu ocupă mult spațiu și, în plus, vă permite să utilizați eficient un colț liber. Un avantaj suplimentar al acestei piese de mobilier practice este spațiul mai mare de depozitare - aranjamentul colțului vă permite să puneți în interior lucruri care anterior nu puteau încăpea într-o comodă standard.

Comodă albă, neagră sau stejar sonoma – care dintre ele este mai potrivită pentru dormitor?

Preferința indisputabilă a amenajărilor pentru dormitor este comoda albă. Regina stilului și eleganței ne-a dominat impetuos interioarele și este în continuare una dintre cele mai cumpărate mobile pentru dormitor. Atât în varianta de comodă albă cu finish mat profund, cât și cu finish lucios. Luciul se diferențiază printr-un avantaj suplimentar. Prin reflectarea razelor soarelui, va intensifica suplimentar culorile și va da încăperii o impresie de spațialitate și iluzia de mărire optică a încăperii.

La polul opus al paletei de culori, se află eternul său concurent, comoda din stejar Sonoma. Nuanțele discrete ale lemnului din dormitor creează o atmosferă propice unei relaxări plăcute. În plus, modelele inspirate din natură se potrivesc perfect cu aproape orice culoare de pereți, lenjerie de pat și accesorii, iar ceea ce este important, această schemă de culori nu încarcă excesiv dormitorul.

Pe de altă parte, o comodă neagră sau una într-o culoare închisă va asigura dormitorului o impresie de profunzime și eleganță rafinată.

Comode practice cu masă de înfășat

Tinerii părinți, care își adaptează dormitorul la nevoile unui bebeluș, pot combina inteligent nevoile lor și ale nou-născutului. Comoda cu masă de înfășat, căci despre ea este vorba, va fi un remediu pentru depozitarea lucrurilor copiilor, iar o masă de înfășat care se potrivește perfect cu ea va facilita asigurarea igienei bebelușului.

Comodele dedicate meselor de înfășat sunt de obicei dotate cu un rând de sertare, care, susținute adesea de un dulap închis, asigură spațiul optim de depozitare, astfel încât nu trebuie sa vă faceți griji și să organizați compartimente suplimentare pentru obiectele necesare.