`

Console

(3 produse)

Se afiseaza 1-3 din 3 produs(e)

Consolă Oksawi 1SZ

Pret 698 lei Pret de baza 735 lei
★★★★★
★★★★★
  • -5%
  • în depozit
Se afiseaza 1-3 din 3 produs(e)

Un accesoriu modern pentru living, care va sublinia cu bun gust farmecul întregii amenajări - într-un cuvânt o consolă șic. Pentru funcționalitate au apreciat-o deja holurile, vestibulurile și antecamerele de dimensiuni modeste. Odată cu sosirea noilor trenduri, a sosit momentul să decoreze și spațiul elegant de zi.

Consola și funcțiile ei practice

Funcționalitatea, prin care se distinge consola pentru living, este confirmată de numărul său nelimitat de utilizări. În practică, se pretează perfect ca bază pentru un buchet impunător de flori, precum și pentru vaze sau cristaluri artistice. O altă opțiune la fel de interesantă este utilizarea consolei ca bază pentru un tablou sau afiș, care să fie sprijinit în celălalt capăt de perete. În prezent, acesta este un trend foarte puternic, care subliniază că livingul este cât mai la modă.

Console moderne pentru living

Cel mai noi console, care sunt destinate spațiului reprezentativ al livingului sunt elegante și atrag prin aspect de la prima privire. Linia dreaptă, componentele de calitate ridicată și dimensiunile diferențiate sunt lista caracteristicilor care confirmă universalitatea acestora și faptul că sunt o completare perfectă a oricărei piese de mobilier de cameră. Uitându-te printre modelele pregătite de noi, îl vei găsi cu siguranță pe acela, care îți este destinat. Paleta de modele și culori disponibile permite adaptarea perfectă a consolei la living și restul elementelor care compun amenajarea acestuia.

Consola pentru loft, industrială, modernă sau metalică cu accesorii din lemn – alege-o pe cea care va da o notă caracteristică interiorului tău.