`

Fotolii extensibile

(19 produse)

Se afiseaza 1-19 din 19 produs(e)

Canapea Fabian

Pret 665 lei Pret de baza 700 lei
★★★★★
★★★★★
  • -5%
  • în depozit
Se afiseaza 1-19 din 19 produs(e)

În orice casă există mobilă, fără de care nu ne putem imagina să funcționăm zilnic. Dintre aceste modele fac parte cu siguranță fotoliile extensibile. Aceasta este o variantă care îmbină mai multe funcții. Se pretează în mai multe încăperi și ne face mai plăcute clipele petrecute în liniștea casei noastre.

Fotolii pentru diferite interioare

Te întrebi cu siguranță, în ce încăperi se va regăsi acest model. Ai o arie largă de manevre, deoarece aceasta este o soluție pentru orice fel de interior. Trebuie însă subliniat că un fotoliu + pat reprezintă o alegere excelentă pentru interioarele mici.  Pe timpul zilei te relaxezi uitându-te la un film sau citind o carte, iar noaptea îl poți transforma în spațiu pentru un somn confortabil.  Această variantă este utilă ca suprafață de dormit pentru oaspeții tăi.

Există însă și opțiunea, în care se pretează excelent propunerea noastră.  Dacă te afli înaintea alegerii mobilierului pentru copilul tău, vezi fotoliile pentru copii. Versiunea extensibilă se pretează perfect pentru interiorul camerei copilului, servindu-le atât pe timpul zilei, cât și al nopții.

Fotoliu extensibil – între tradițional și modern

Cunoaștem această mobilă nu de ieri de azi. De fapt nu are o istorie prea lungă, însă aspectul său se schimbă continuu. Se poate spune că merge în pas cu noile trenduri. Modelele moderne nu l-au ocolit nici ele. Fotoliul extensibil înseamnă astăzi nu doar o structură simplă. Putem întâlni în ofertă tipuri cu cotiere practice sau picioare subtile. Sunt disponibile și versiuni cu perne incluse în set și chiar cu recipient pentru lenjerie. Dimensiunile mici ale acestui model nu ne limitează în niciun fel. Astfel, încearcă posibilitățile sale.

Nu putem refuza fotoliului de relaxare caracterul modern. Aici odihna trece la un nivel superior. Astfel, cu o telecomandă putem adapta elementele particulare ale fotoliului nevoilor individuale. Nimic mai simplu decât un strop de relaxare cu cei dragi, datorită propunerii noastre funcționale.

Fotolii ieftine extensibile

Achiziția acestei mobile nu trebuie să implice o cheltuială considerabilă. Vei găsi în oferta noastră Fotolii ieftine, fabricate solid, cu aspect încântător. Poți alege dintre numeroase nuanțe și forme. Matlasările frumoase și suprafețele netede, totul este la îndemână.

Fotoliile extensibile înseamnă economie de spațiu și reprezintă rețeta pentru musafirii neașteptați. Funcționale și decorative. Încântă prin bogăția funcțiilor diverse. Aduc ordine în orice spațiu, dând sentimentul utilizării depline a acestuia.