Raft 80cm Eleylin
în depozit

Raft 80cm Eleylin

319 lei

Selecteaza culoarea:
10 zile lucratoare
Vezi costurile de livrare
Livrare disponibilă de la 99 lei

scădea adăuga

Mai multe detalii

Raftul pentru cărți Eleylin îmbină aspectul frumos cu funcționalitatea peste medie. Gama largă de culori moderne se combină perfect cu orice stil de amenajare și face ca raftul să se prezinte perfect atât într-un interior modern, cât și într-unul clasic.

Capacitatea generoasă face ca raftul să fie opțiunea ideală pentru amenajarea bibliotecii de acasă. Mobila se pretează excelent și ca loc de efect pentru expunerea accesoriilor și decorațiunilor. Execuția din componente de calitate ridicate confirmă calitatea mobilei, iar întărirea suplimentară a marginii subliniază durabilitatea acesteia.

Dimensiuni:

  • latime: 80 cm,
  • inaltime: 182 cm,
  • adancime: 30 cm


Culori: culorile disponibile sunt prezentate mai sus

Detalii produs:

  • corp: PAL,
  • margini finisate cu material PVC,
  • distanta dintre rafturi: 33 cm


Garantie: 24 luni

Latime80
Inaltime182
Adancime30
Livrare sigură

Livrăm marfa cu transport propriu, specializat, astfel ai siguranța că mobila ajunge rapid și nedeteriorată. Șoferii noștri nu au obligația de a urca mobila la etaj, de aceea e nevoie să organizați o persoană care să vă ajute cu urcarea mărfii.

Producător direct de 28 de ani

Când mobilezi casa / apartamentul / grădina cu Mirjan24, alegi experiență și implicare de 28 de ani – mobilă direct de la producător. În fiecare zi, peste 300 de angajați au grijă de pregătirea eficientă și în timp util a comenzilor tale.

de luni garanție

Producem noi înșine mobila, astfel avem siguranța celei mai bune calități și a grijii pentru fiecare detaliu. Departamentul nostru de calitate, prin normele sale riguroase, se asigură că tu și cei dragi ție veți folosi mobila ani de zile. Însă pentru orice eventualitate, îți oferim ani de garanție. Dacă ai descoperit un defect la produsul cumpărat, ne obligăm să îl reparăm sau să îl înlocuim cu unul nou.

14 zile pentru retur

Îți place produsul nostru, însă nu ești sigur dacă celelalte piese de mobilier și culoarea acestuia se vor potrivi perfect? Sau poate ai cumpărat deja mobilă nouă, însă între timp conceptul interiorului s-a schimbat la 180 de grade? Nu-ți face griji, deoarece la Mirjan24 oferim cumpărături online fără riscuri. La noi ai 14 zile pentru retur produsului cumpărat.

Discount pentru noi achiziții 5%

Sunt multe motive să revii la noi. Unul dintre ele este discountul de 5%, pe care îl vei primi pentru cumpărăturile următoare la Mirjan24. Îți mulțumim pentru încrederea în noi, odată cu livrarea mobilei vei primi un voucher cadou pentru noi achiziții reușite în magazinul nostru.

Discount pentru newsletter 3%

Prin înscrierea la newsletterul nostru, ai garanția că nu vei pierde promoțiile actuale și cele mai noi sugestii din fascinantul univers al designului interior. Newsletterul este cadoul nostru pentru tine. Înscrie-te chiar astăzi, iar primul cadou va fi un voucher cadou 3%, valabil 3 luni. Ești gata pentru multe surprize?

Nu schimbăm dimensiunile mobilei

Produsele oferite sunt disponibile numai în dimensiunile furnizate pe fișa produsului, nu există posibilitatea schimbării dimensiunii.

Recenzii

5.00

Numărul de comentarii: 1

Ana 2021-07-08

Simplu dar arata bine, ca in poza.

Scrie-ti parerea!

Scrie o recenzie

Raft 80cm Eleylin

Raft 80cm Eleylin

Produse similare

30 alte produse din aceasta categorie:

Produse vizualizate