Birou Heron

%

419 lei

455 lei

-8%

Cumpără în rate acum de la 70 lei pe lună

Selecteaza culoarea:
5 zile lucratoare
Vezi costurile de livrare
Livrare disponibilă de la 99 lei

scădea adăuga

Mai multe detalii

Heron este o mobilă universală, care își poate găsi locul atât în camera de tineret, de copii, precum și în birou, camera de zi sau dormitor. Poate juca și rol de birou, precum și de măsuță de toaletă. Culorile sale atemporale se pretează de minune pentru orice amenajare.

Această mobilă a fost dotată cu sertare fără mânere, amplasate pe ghidaj cu role, facilitând astfel deschiderea și închiderea.

Acest model este universal. Tocmai în el există posibilitatea de montaj al sertarelor pe partea stângă sau dreaptă – tu decizi unde să se regăsească!

Biroul a fost fabricat din placă aglomerată rezistentă la umezeală și abraziuni, garantând implicit satisfacția îndelungată în timpul utilizării.

Dimensiuni:

  • Latime: 120 cm,
  • Inaltime: 75 cm,
  • Lungime: 55 cm

Detalii produs:

  • frontul și corpul din placă aglomerată laminată de grosime 16 mm - rezistentă la umezeală și abraziuni,
  • corp acoperit cu margini ABS,
  • fronturile din placă lucioasă sau mată,
  • sertare pe ghidaje cu role,
  • sistem fără mânere,
  • birou universal - posibilitatea montajului sertarelor pe partea stângă sau dreaptă
  • pentru asamblarea corectă a mobilei este necesară folosirea unei bormașini și găurirea punctelor indicate în instrucțiuni.


Garantie: 24 luni

Livrare sigură

Livrăm marfa cu transport propriu, specializat, astfel ai siguranța că mobila ajunge rapid și nedeteriorată. Șoferii noștri nu au obligația de a urca mobila la etaj, de aceea e nevoie să organizați o persoană care să vă ajute cu urcarea mărfii.

Producător direct de 30 de ani

Când mobilezi casa / apartamentul / grădina cu Mirjan24, alegi experiență și implicare de 30 de ani – mobilă direct de la producător. În fiecare zi, peste 300 de angajați au grijă de pregătirea eficientă și în timp util a comenzilor tale.

de luni garanție

Producem noi înșine mobila, astfel avem siguranța celei mai bune calități și a grijii pentru fiecare detaliu. Departamentul nostru de calitate, prin normele sale riguroase, se asigură că tu și cei dragi ție veți folosi mobila ani de zile. Însă pentru orice eventualitate, îți oferim ani de garanție. Dacă ai descoperit un defect la produsul cumpărat, ne obligăm să îl reparăm sau să îl înlocuim cu unul nou.

14 zile pentru retur

Îți place produsul nostru, însă nu ești sigur dacă celelalte piese de mobilier și culoarea acestuia se vor potrivi perfect? Sau poate ai cumpărat deja mobilă nouă, însă între timp conceptul interiorului s-a schimbat la 180 de grade? Nu-ți face griji, deoarece la Mirjan24 oferim cumpărături online fără riscuri. La noi ai 14 zile pentru retur produsului cumpărat.

Discount pentru noi achiziții 5%

Sunt multe motive să revii la noi. Unul dintre ele este discountul de 5%, pe care îl vei primi pentru cumpărăturile următoare la Mirjan24. Îți mulțumim pentru încrederea în noi, odată cu livrarea mobilei vei primi un voucher cadou pentru noi achiziții reușite în magazinul nostru.

Discount pentru newsletter 3%

Prin înscrierea la newsletterul nostru, ai garanția că nu vei pierde promoțiile actuale și cele mai noi sugestii din fascinantul univers al designului interior. Newsletterul este cadoul nostru pentru tine. Înscrie-te chiar astăzi, iar primul cadou va fi un voucher cadou 3%, valabil 3 luni. Ești gata pentru multe surprize?

Nu schimbăm dimensiunile mobilei

Produsele oferite sunt disponibile numai în dimensiunile furnizate pe fișa produsului, nu există posibilitatea schimbării dimensiunii.

Recenzii

5.00

Numărul de comentarii: 1

Cristian 2020-10-28

Totul conform așteptărilor - ok.

Scrie-ti parerea!

Scrie o recenzie

Birou Heron

Birou Heron

30 alte produse din aceasta categorie:

Produse vizualizate

Vezi toate