Set de mobilier Osaka
în depozit

Set de mobilier Osaka

1 058 lei

Selecteaza culoarea:
5 zile lucratoare
Vezi costurile de livrare
Livrare disponibilă de la 99 lei

scădea adăuga

Mai multe detalii

Setul modern de mobilier Osaka va înfrumuseța orice sufragerie. Stilul simplu, modelele necomplicate și gama de culori delicate se pretează perfect, atât într-un spațiu de zi însorit, cât și ușor mai întunecat.

Din setul de mobilier fac parte cele mai funcționale elemente, vei putea găsi aici printre altele spațiu generos pentru depozitare, polițe pentru expunerea decorațiunilor și accesoriilor, precum și un dulăpior TV adaptat modelelor și dimensiunilor televizoarelor. Setul de mobilier a fost fabricat cu cea mai mare grijă, iar componentele folosite în procesul de producție îi asigură aspectul impecabil.

Dimensiuni:

  • latime: 256 cm,
  • inaltime: 182 cm,
  • adancime: 40 cm


Culori: culorile disponibile sunt prezentate mai sus


Detalii produs:

  • placă laminată cu o grosime de 16 mm,
  • polițe din sticlă călită,
  • sticlă pe front negru margine,
  • iluminat LED (alb) ca opțiune suplimentară pentru o plată suplimentară


Garantie: 24 luni

Livrare sigură

Livrăm marfa cu transport propriu, specializat, astfel ai siguranța că mobila ajunge rapid și nedeteriorată. Șoferii noștri nu au obligația de a urca mobila la etaj, de aceea e nevoie să organizați o persoană care să vă ajute cu urcarea mărfii.

Producător direct de 28 de ani

Când mobilezi casa / apartamentul / grădina cu Mirjan24, alegi experiență și implicare de 28 de ani – mobilă direct de la producător. În fiecare zi, peste 300 de angajați au grijă de pregătirea eficientă și în timp util a comenzilor tale.

de luni garanție

Producem noi înșine mobila, astfel avem siguranța celei mai bune calități și a grijii pentru fiecare detaliu. Departamentul nostru de calitate, prin normele sale riguroase, se asigură că tu și cei dragi ție veți folosi mobila ani de zile. Însă pentru orice eventualitate, îți oferim ani de garanție. Dacă ai descoperit un defect la produsul cumpărat, ne obligăm să îl reparăm sau să îl înlocuim cu unul nou.

14 zile pentru retur

Îți place produsul nostru, însă nu ești sigur dacă celelalte piese de mobilier și culoarea acestuia se vor potrivi perfect? Sau poate ai cumpărat deja mobilă nouă, însă între timp conceptul interiorului s-a schimbat la 180 de grade? Nu-ți face griji, deoarece la Mirjan24 oferim cumpărături online fără riscuri. La noi ai 14 zile pentru retur produsului cumpărat.

Discount pentru noi achiziții 5%

Sunt multe motive să revii la noi. Unul dintre ele este discountul de 5%, pe care îl vei primi pentru cumpărăturile următoare la Mirjan24. Îți mulțumim pentru încrederea în noi, odată cu livrarea mobilei vei primi un voucher cadou pentru noi achiziții reușite în magazinul nostru.

Discount pentru newsletter 3%

Prin înscrierea la newsletterul nostru, ai garanția că nu vei pierde promoțiile actuale și cele mai noi sugestii din fascinantul univers al designului interior. Newsletterul este cadoul nostru pentru tine. Înscrie-te chiar astăzi, iar primul cadou va fi un voucher cadou 3%, valabil 3 luni. Ești gata pentru multe surprize?

Nu schimbăm dimensiunile mobilei

Produsele oferite sunt disponibile numai în dimensiunile furnizate pe fișa produsului, nu există posibilitatea schimbării dimensiunii.

Recenzii

5.00

Numărul de comentarii: 4

Maria 2021-10-19

Mobila arata bine, e ok de montat.Raport bun calitate/pret.

Gloria Matasaru 2021-09-02

Livrare profi și rapidă, prețuri mici și calitate ridicată.

Elizabeta 2020-05-13

Setul de mobilă m-a surprins foarte plăcut. Calitate bună și arată minunat.

Ilie 2020-05-13

Nu te teme să faci cumpărături în acest magazin! Mobila este de bună calitate și nu există niciun fel de probleme cu comanda și livrarea. Totul la timp!

Vezi mai mult (1)

Scrie-ti parerea!

Scrie o recenzie

Set de mobilier Osaka

Set de mobilier Osaka

30 alte produse din aceasta categorie:

Produse vizualizate