Set camera de zi Zigo New III
în depozit

Set camera de zi Zigo New III

  EAN-13:

  1 422 lei

  1 529 lei

  -7%

  Cumpără în rate acum de la 237 lei pe lună

  Selecteaza culoarea:
  5 zile lucratoare
  Vezi costurile de livrare
  Livrare disponibilă de la 99 lei

  scădea adăuga

  Mai multe detalii

  Cauți mobilă pentru un living modern? Vezi propunerea noastră – setul de mobilă Zigo New III! Caracterul modern al mobilei este influențat mai ales de minimalism. În cazul setului de mobilă Zigo New III acesta este manifestat prin lipsa mânerelor și forma simplă. În plus, mobila Zigo este disponibilă în mai multe variante de culori. Fronturile au întotdeauna finisaj foarte lucios, aceasta fiind trăsătura caracteristică mobilelor moderne.

  Setul de mobilier prezentat este compus din 3 elemente, asigurând un spațiu generos de expunere a obiectelor preferate. Primul element este comoda TV suspendată, cu front deschis, iar următoarele două sunt vitrine suspendate, care au de asemenea front deschis și polițe din sticlă călită. În plus, elementele vitrificate sunt puse în evidență de luminile LED, care sunt disponibile opțional.

  Kitul contine:

  • Comoda TV Zigo New: latime: 180 cm, inaltime: 30 cm, adancime: 40 cm,
  • Vitrina Zigo New: latime: 40 cm, inaltime: 180 cm, adancime: 30 cm (x2)

  Dimensiunile totale:

  • latime: 260 cm,
  • inaltime: 180 cm,
  • adancime: 40 cm


  Dimensiunea totala a setului nu include decalajele dintre figurile vizibile in imagine.


  Culori: culorile disponibile sunt prezentate mai sus


  Detalii produs:

  • corp - placi laminate in mat,
  • front: MDF lucios intens,
  • masuta nu este inclusa in pret,
  • iluminat LED ca si optiune suplimentara,
  • elementele de sunt din sticla intarita,
  • mobila pot fi asamblate in diferite moduri
  • pentru montajul luminilor LED, clientul trebuie să execute pe cont propriu un orificiu pentru ștecher în capac


  Garantie:
  24 luni

  Livrare sigură

  Livrăm marfa cu transport propriu, specializat, astfel ai siguranța că mobila ajunge rapid și nedeteriorată. Șoferii noștri nu au obligația de a urca mobila la etaj, de aceea e nevoie să organizați o persoană care să vă ajute cu urcarea mărfii.

  Producător direct de 29 de ani

  Când mobilezi casa / apartamentul / grădina cu Mirjan24, alegi experiență și implicare de 29 de ani – mobilă direct de la producător. În fiecare zi, peste 300 de angajați au grijă de pregătirea eficientă și în timp util a comenzilor tale.

  de luni garanție

  Producem noi înșine mobila, astfel avem siguranța celei mai bune calități și a grijii pentru fiecare detaliu. Departamentul nostru de calitate, prin normele sale riguroase, se asigură că tu și cei dragi ție veți folosi mobila ani de zile. Însă pentru orice eventualitate, îți oferim ani de garanție. Dacă ai descoperit un defect la produsul cumpărat, ne obligăm să îl reparăm sau să îl înlocuim cu unul nou.

  14 zile pentru retur

  Îți place produsul nostru, însă nu ești sigur dacă celelalte piese de mobilier și culoarea acestuia se vor potrivi perfect? Sau poate ai cumpărat deja mobilă nouă, însă între timp conceptul interiorului s-a schimbat la 180 de grade? Nu-ți face griji, deoarece la Mirjan24 oferim cumpărături online fără riscuri. La noi ai 14 zile pentru retur produsului cumpărat.

  Discount pentru noi achiziții 5%

  Sunt multe motive să revii la noi. Unul dintre ele este discountul de 5%, pe care îl vei primi pentru cumpărăturile următoare la Mirjan24. Îți mulțumim pentru încrederea în noi, odată cu livrarea mobilei vei primi un voucher cadou pentru noi achiziții reușite în magazinul nostru.

  Discount pentru newsletter 3%

  Prin înscrierea la newsletterul nostru, ai garanția că nu vei pierde promoțiile actuale și cele mai noi sugestii din fascinantul univers al designului interior. Newsletterul este cadoul nostru pentru tine. Înscrie-te chiar astăzi, iar primul cadou va fi un voucher cadou 3%, valabil 3 luni. Ești gata pentru multe surprize?

  Nu schimbăm dimensiunile mobilei

  Produsele oferite sunt disponibile numai în dimensiunile furnizate pe fișa produsului, nu există posibilitatea schimbării dimensiunii.

  Recenzii

  Scrie o recenzie

  Set camera de zi Zigo New III

  Set camera de zi Zigo New III

  Mobilier din aceeasi colectie:

  Set camera de zi din colectia Zigo:

  30 alte produse din aceasta categorie:

  Produse vizualizate

  Vezi toate