Set camera de zi Bralani I
Black month
în depozit

Set camera de zi Bralani I

EAN-13:

%

2 164 lei

2 405 lei

-10%

Selecteaza culoarea:
10 zile lucratoare
Vezi costurile de livrare
Livrare disponibilă de la 99 lei

scădea adăuga

Mai multe detalii

Mobila cu fixare pe perete Bralani I este compusă din 6 elemente, precum 2 dulăpioare TV, 2 vitrine suspendate și 2 polițe suspendate. Fronturile mobilierului cu montare pe perete sunt fabricate din material foarte lucios, în culori clasice - alb și negru. Dulapurile nu au mânere. O versiune suplimentară sunt corpurile de iluminat LED, care expun frumos interiorul vitrinelor.

Poți folosi dulăpioarele TV ca dulăpioare suspendate, dar și ca dulăpioare de sine stătătoare, după montarea picioarelor. Poți suspenda toate elementele conform preferințelor proprii. Mobilierul cu montare pe perete pentru sufragerie Bralani I a fost fabricat din elemente și materiale de calitate ridicată.

Vezi cum arată acest produs în sugestia noastră.


Kitul contine:

 • Comoda TV Bralani 150 BR04: latime: 150 cm, inaltime: 34 cm, adancime: 43 cm, - x 2,
 • Polita Bralani BR02: latime: 105 cm, inaltime: 34 cm adancime: 32 cm - x 2,
 • Vitrina Bralani BR05: latime: 45 cm, inaltime: 117 cm adancime: 32 cm - x 2


Culori:
culorile disponibile sunt prezentate mai sus

Detalii produs:

 • corp: PAL laminat 16mm,
 • fronturi: PAL laminat cu luciu 15mm,
 • marginile PVC,
 • fara manere,
 • comoda tv - picioare argintii 5 cm, element universal, poate fi asezat pe podea sau suspendat pe perete,
 • posibilitate achizitionare sistem de iluminare LED - posibilitatea de a cumpara iluminat LED pe culoarea alba sau albastra,
 • sticlă securizata - vitrina,
 • fara sistemul de prindere in perete, fara stifturile de montare (clientul trebuie sa isi achizitioneze suplimentar)


Garantie:
24 luniLivrare sigură

Livrăm marfa cu transport propriu, specializat, astfel ai siguranța că mobila ajunge rapid și nedeteriorată. Șoferii noștri nu au obligația de a urca mobila la etaj, de aceea e nevoie să organizați o persoană care să vă ajute cu urcarea mărfii.

Producător direct de 28 de ani

Când mobilezi casa / apartamentul / grădina cu Mirjan24, alegi experiență și implicare de 28 de ani – mobilă direct de la producător. În fiecare zi, peste 300 de angajați au grijă de pregătirea eficientă și în timp util a comenzilor tale.

de luni garanție

Producem noi înșine mobila, astfel avem siguranța celei mai bune calități și a grijii pentru fiecare detaliu. Departamentul nostru de calitate, prin normele sale riguroase, se asigură că tu și cei dragi ție veți folosi mobila ani de zile. Însă pentru orice eventualitate, îți oferim ani de garanție. Dacă ai descoperit un defect la produsul cumpărat, ne obligăm să îl reparăm sau să îl înlocuim cu unul nou.

14 zile pentru retur

Îți place produsul nostru, însă nu ești sigur dacă celelalte piese de mobilier și culoarea acestuia se vor potrivi perfect? Sau poate ai cumpărat deja mobilă nouă, însă între timp conceptul interiorului s-a schimbat la 180 de grade? Nu-ți face griji, deoarece la Mirjan24 oferim cumpărături online fără riscuri. La noi ai 14 zile pentru retur produsului cumpărat.

Discount pentru noi achiziții 5%

Sunt multe motive să revii la noi. Unul dintre ele este discountul de 5%, pe care îl vei primi pentru cumpărăturile următoare la Mirjan24. Îți mulțumim pentru încrederea în noi, odată cu livrarea mobilei vei primi un voucher cadou pentru noi achiziții reușite în magazinul nostru.

Discount pentru newsletter 3%

Prin înscrierea la newsletterul nostru, ai garanția că nu vei pierde promoțiile actuale și cele mai noi sugestii din fascinantul univers al designului interior. Newsletterul este cadoul nostru pentru tine. Înscrie-te chiar astăzi, iar primul cadou va fi un voucher cadou 3%, valabil 3 luni. Ești gata pentru multe surprize?

Nu schimbăm dimensiunile mobilei

Produsele oferite sunt disponibile numai în dimensiunile furnizate pe fișa produsului, nu există posibilitatea schimbării dimensiunii.

Recenzii

5.00

Numărul de comentarii: 1

Mariana 2019-10-14

Mobila le place tuturor! E pur și simplu frumoasă!!!

Scrie-ti parerea!

Scrie o recenzie

Set camera de zi Bralani I

Set camera de zi Bralani I

Unitate de perete mobila Bralani:

Produse similare:

30 alte produse din aceasta categorie:

Produse vizualizate