Set camera de zi Bralani IV
Black month
în depozit

Set camera de zi Bralani IV

EAN-13:

%

2 075 lei

2 305 lei

-10%

Selecteaza culoarea:
10 zile lucratoare
Vezi costurile de livrare
Livrare disponibilă de la 99 lei

scădea adăuga

Mai multe detalii

La proiectarea setului de mobilă Bralani, am luat în considerare funcționalitatea fiecărui element din componența setului.

Stul de mobilă Bralani IV este compus din 3 polițe suspendate închise, 2 comode TV și o vitrină, care este dotată în partea centrală cu vitraje, care pot fi iluminate LED în varianta opțională.

Culorile atemporale ale setului de mobilă și fronturile executate cu finisaj lucios se combină perfect cu amenajările moderne.

Kitul contine:

 • Polita Bralani BR02: latime: 105 cm, inaltime: 34 cm adancime: 32 - x 3,
 • Comoda TV Bralani 100 BR03: latime: 100 cm, inaltime: 34 cm, adancime: 43 cm,
 • Comoda TV Bralani 150 BR04: latime: 150 cm, inaltime: 34 cm, adancime: 43 cm,
 • Vitrina Bralani BR05: latime: 45 cm, inaltime: 117 cm adancime: 32 cm


Culori:
culorile disponibile sunt prezentate mai sus

Detalii produs:

 • corp: PAL laminat 16mm,
 • fronturi: PAL laminat cu luciu 15mm,
 • marginile PVC,
 • fara manere,
 • comoda tv - picioare argintii 5 cm, element universal, poate fi asezat pe podea sau suspendat pe perete,
 • posibilitate achizitionare sistem de iluminare LED - posibilitatea de a cumpara iluminat LED pe culoarea alba sau albastra,
 • sticlă securizata - vitrina,
 • fara sistemul de prindere in perete, fara stifturile de montare (clientul trebuie sa isi achizitioneze suplimentar)


Garantie:
24 luni

Livrare sigură

Livrăm marfa cu transport propriu, specializat, astfel ai siguranța că mobila ajunge rapid și nedeteriorată. Șoferii noștri nu au obligația de a urca mobila la etaj, de aceea e nevoie să organizați o persoană care să vă ajute cu urcarea mărfii.

Producător direct de 28 de ani

Când mobilezi casa / apartamentul / grădina cu Mirjan24, alegi experiență și implicare de 28 de ani – mobilă direct de la producător. În fiecare zi, peste 300 de angajați au grijă de pregătirea eficientă și în timp util a comenzilor tale.

de luni garanție

Producem noi înșine mobila, astfel avem siguranța celei mai bune calități și a grijii pentru fiecare detaliu. Departamentul nostru de calitate, prin normele sale riguroase, se asigură că tu și cei dragi ție veți folosi mobila ani de zile. Însă pentru orice eventualitate, îți oferim ani de garanție. Dacă ai descoperit un defect la produsul cumpărat, ne obligăm să îl reparăm sau să îl înlocuim cu unul nou.

14 zile pentru retur

Îți place produsul nostru, însă nu ești sigur dacă celelalte piese de mobilier și culoarea acestuia se vor potrivi perfect? Sau poate ai cumpărat deja mobilă nouă, însă între timp conceptul interiorului s-a schimbat la 180 de grade? Nu-ți face griji, deoarece la Mirjan24 oferim cumpărături online fără riscuri. La noi ai 14 zile pentru retur produsului cumpărat.

Discount pentru noi achiziții 5%

Sunt multe motive să revii la noi. Unul dintre ele este discountul de 5%, pe care îl vei primi pentru cumpărăturile următoare la Mirjan24. Îți mulțumim pentru încrederea în noi, odată cu livrarea mobilei vei primi un voucher cadou pentru noi achiziții reușite în magazinul nostru.

Discount pentru newsletter 3%

Prin înscrierea la newsletterul nostru, ai garanția că nu vei pierde promoțiile actuale și cele mai noi sugestii din fascinantul univers al designului interior. Newsletterul este cadoul nostru pentru tine. Înscrie-te chiar astăzi, iar primul cadou va fi un voucher cadou 3%, valabil 3 luni. Ești gata pentru multe surprize?

Nu schimbăm dimensiunile mobilei

Produsele oferite sunt disponibile numai în dimensiunile furnizate pe fișa produsului, nu există posibilitatea schimbării dimensiunii.

Recenzii

5.00

Numărul de comentarii: 1

Victoria 2021-07-08

Totul perfect. Respectarea termenului de livrare, servicii plăcute.

Scrie-ti parerea!

Scrie o recenzie

Set camera de zi Bralani IV

Set camera de zi Bralani IV

Unitate de perete mobila Bralani:

Produse similare:

30 alte produse din aceasta categorie:

Produse vizualizate