Set camera de zi Bralani V
în depozit

Set camera de zi Bralani V

  EAN-13:

  2 299 lei

  Selecteaza culoarea:
  10 zile lucratoare
  Vezi costurile de livrare
  Livrare disponibilă de la 99 lei

  scădea adăuga

  Mai multe detalii

  Setul de mobilă Bralani V este o propunere modernă pentru living sau camera de zi. Este compus din 6 elemente, care von conferi bun gust amenajării livingului. 3 vitrine cu geam, o poliță suspendată închisă și 2 comode TV cu lungimea 150 cm fiecare.

  Fronturile fiecărui dulap au fost fabricate din material foarte lucios, iar corpurile din material mat. În plus, fiecare element este fabricat din materiale de calitate ridicată, care vor asigura calitatea timp de mulți ani.

  Setul de mobilă nu are mânere, iar comoda TV este așezată pe picioare argintii, ce conferă setului un caracter minimalist.

  Kitul contine:

  • Polita Bralani BR02: latime: 105 cm, inaltime: 34 cm adancime: 32
  • Comoda TV Bralani 150 BR04: latime: 150 cm, inaltime: 37 cm, adancime: 43 cm - x 2,
  • Vitrina Bralani BR05: latime: 45 cm, inaltime: 117 cm adancime: 32 cm - x 3


  Culori:
  culorile disponibile sunt prezentate mai sus

  Detalii produs:

  • corp: PAL laminat 16mm,
  • fronturi: PAL laminat cu luciu 15mm,
  • marginile PVC,
  • fara manere,
  • comoda tv - picioare argintii 5 cm, element universal, poate fi asezat pe podea sau suspendat pe perete,
  • posibilitate achizitionare sistem de iluminare LED - posibilitatea de a cumpara iluminat LED pe culoarea alba sau albastra,
  • sticlă securizata - vitrina,
  • fara sistemul de prindere in perete, fara stifturile de montare (clientul trebuie sa isi achizitioneze suplimentar)


  Garantie:
  24 luni

  Livrare sigură

  Livrăm marfa cu transport propriu, specializat, astfel ai siguranța că mobila ajunge rapid și nedeteriorată. Șoferii noștri nu au obligația de a urca mobila la etaj, de aceea e nevoie să organizați o persoană care să vă ajute cu urcarea mărfii.

  Producător direct de 29 de ani

  Când mobilezi casa / apartamentul / grădina cu Mirjan24, alegi experiență și implicare de 29 de ani – mobilă direct de la producător. În fiecare zi, peste 300 de angajați au grijă de pregătirea eficientă și în timp util a comenzilor tale.

  de luni garanție

  Producem noi înșine mobila, astfel avem siguranța celei mai bune calități și a grijii pentru fiecare detaliu. Departamentul nostru de calitate, prin normele sale riguroase, se asigură că tu și cei dragi ție veți folosi mobila ani de zile. Însă pentru orice eventualitate, îți oferim ani de garanție. Dacă ai descoperit un defect la produsul cumpărat, ne obligăm să îl reparăm sau să îl înlocuim cu unul nou.

  14 zile pentru retur

  Îți place produsul nostru, însă nu ești sigur dacă celelalte piese de mobilier și culoarea acestuia se vor potrivi perfect? Sau poate ai cumpărat deja mobilă nouă, însă între timp conceptul interiorului s-a schimbat la 180 de grade? Nu-ți face griji, deoarece la Mirjan24 oferim cumpărături online fără riscuri. La noi ai 14 zile pentru retur produsului cumpărat.

  Discount pentru noi achiziții 5%

  Sunt multe motive să revii la noi. Unul dintre ele este discountul de 5%, pe care îl vei primi pentru cumpărăturile următoare la Mirjan24. Îți mulțumim pentru încrederea în noi, odată cu livrarea mobilei vei primi un voucher cadou pentru noi achiziții reușite în magazinul nostru.

  Discount pentru newsletter 3%

  Prin înscrierea la newsletterul nostru, ai garanția că nu vei pierde promoțiile actuale și cele mai noi sugestii din fascinantul univers al designului interior. Newsletterul este cadoul nostru pentru tine. Înscrie-te chiar astăzi, iar primul cadou va fi un voucher cadou 3%, valabil 3 luni. Ești gata pentru multe surprize?

  Nu schimbăm dimensiunile mobilei

  Produsele oferite sunt disponibile numai în dimensiunile furnizate pe fișa produsului, nu există posibilitatea schimbării dimensiunii.

  Recenzii

  Scrie o recenzie

  Set camera de zi Bralani V

  Set camera de zi Bralani V

  Unitate de perete mobila Bralani:

  Produse similare:

  30 alte produse din aceasta categorie:

  Produse vizualizate