Set de mobilier Twist
în depozit

Set de mobilier Twist

EAN-13:

1 145 lei

Selecteaza culoarea:
20 - 25 zile lucratoare
Vezi costurile de livrare
Livrare disponibilă de la 99 lei

scădea adăuga

Mai multe detalii

Setul Twist se pretează atât pentru camere mici, cât și pentru încăperi mari, spațioase. Fronturile au fost fabricate din placă laminată cu structură de lemn natural, care aduce o notă de căldură încăperii. Culoarea mobilei de perete este la alegere, inserturile din sticlă în vitrină aducând un plus de eleganță. Există posibilitatea achiziției suplimentare a corpurilor de iluminat LED.

Kitul contine:

  • Vitrina suspendata: latime: 60cm, adancime: 34cm, inaltime: 115cm
  • Polita: latime: 138cm, adancime: 18cm, inaltime: 16cm
  • Vitrina: latime: 60cm, adancime: 34cm, inaltime: 117cm
  • Comoda TV: latime: 176cm, adancime: 40cm, inaltime: 28cm


Culori: culorile disponibile sunt prezentate mai sus


Detalii produs:

  • PAL laminat rezistent la: zgarieturi, deteriorari, umiditate si temperaturi ridicate,
  • marginile sunt finisate partial cu furnir din PVC,
  • posibilitate achizitionare sistem de iluminare LED (alb)


Garantie: 24 luni


Livrare sigură

Livrăm marfa cu transport propriu, specializat, astfel ai siguranța că mobila ajunge rapid și nedeteriorată. Șoferii noștri nu au obligația de a urca mobila la etaj, de aceea e nevoie să organizați o persoană care să vă ajute cu urcarea mărfii.

Producător direct de 28 de ani

Când mobilezi casa / apartamentul / grădina cu Mirjan24, alegi experiență și implicare de 28 de ani – mobilă direct de la producător. În fiecare zi, peste 300 de angajați au grijă de pregătirea eficientă și în timp util a comenzilor tale.

de luni garanție

Producem noi înșine mobila, astfel avem siguranța celei mai bune calități și a grijii pentru fiecare detaliu. Departamentul nostru de calitate, prin normele sale riguroase, se asigură că tu și cei dragi ție veți folosi mobila ani de zile. Însă pentru orice eventualitate, îți oferim ani de garanție. Dacă ai descoperit un defect la produsul cumpărat, ne obligăm să îl reparăm sau să îl înlocuim cu unul nou.

14 zile pentru retur

Îți place produsul nostru, însă nu ești sigur dacă celelalte piese de mobilier și culoarea acestuia se vor potrivi perfect? Sau poate ai cumpărat deja mobilă nouă, însă între timp conceptul interiorului s-a schimbat la 180 de grade? Nu-ți face griji, deoarece la Mirjan24 oferim cumpărături online fără riscuri. La noi ai 14 zile pentru retur produsului cumpărat.

Discount pentru noi achiziții 5%

Sunt multe motive să revii la noi. Unul dintre ele este discountul de 5%, pe care îl vei primi pentru cumpărăturile următoare la Mirjan24. Îți mulțumim pentru încrederea în noi, odată cu livrarea mobilei vei primi un voucher cadou pentru noi achiziții reușite în magazinul nostru.

Discount pentru newsletter 3%

Prin înscrierea la newsletterul nostru, ai garanția că nu vei pierde promoțiile actuale și cele mai noi sugestii din fascinantul univers al designului interior. Newsletterul este cadoul nostru pentru tine. Înscrie-te chiar astăzi, iar primul cadou va fi un voucher cadou 3%, valabil 3 luni. Ești gata pentru multe surprize?

Nu schimbăm dimensiunile mobilei

Produsele oferite sunt disponibile numai în dimensiunile furnizate pe fișa produsului, nu există posibilitatea schimbării dimensiunii.

Recenzii

5.00

Numărul de comentarii: 3

Oana 2021-04-08

Prețuri foarte bune la mobilă. Mulțumesc pentru voucherul pentru alte cumpărături - sigur îmi va prinde bine.

Ofelia Pectu 2021-03-03

Recomand Mirjan24 - mobila e ieftină, de calitate și cu stil. Livrare rapidă și eficientă.

Iulian 2018-03-30

Tranzacția a fost finalizată cu succes, livrare în termen. În general recomand.

Scrie-ti parerea!

Scrie o recenzie

Set de mobilier Twist

Set de mobilier Twist

Produse similare

30 alte produse din aceasta categorie:

Produse vizualizate