Set camera de zi Bralani XIV
Black month
în depozit

Set camera de zi Bralani XIV

  EAN-13:

  %

  2 222 lei

  2 469 lei

  -10%

  Selecteaza culoarea:
  10 zile lucratoare
  Vezi costurile de livrare
  Livrare disponibilă de la 99 lei

  scădea adăuga

  Mai multe detalii

  Mobila de tineret Bralani XIV  face ca orice cameră să treacă printr-o metamorfoză extraordinară! Poate de aceea merită să o alegi pentru camera de tineret, care trebuie să corespundă cerințelor unui adolescent? Mobila Bralani va fi cu siguranță pe gustul tinerilor, deoarece este modernă și de designer.

  Setul de mobilă este compus dintr-un birou dotat cu trei sertare și o poliță suspendată. Următorul element este dulapul spațios cu tijă pentru umerașe. Un spațiu suplimentar de depozitare este reprezentat de comoda modernă. Partea centrală a acesteia are vitraj din sticlă călită. În acest loc poți expune fotografiile, cărțile sau amintirile preferate.

  Kitul contine:

  • Comoda Bralani BR01: latime: 100 cm, inaltime: 107 cm adancime: 35 cm,
  • Polita Bralani BR02: latime: 105 cm, inaltime: 34 cm adancime: 32 cm,
  • Birou Bralani BR08: latime: 110 cm, inaltime: 77 cm adancime: 50 cm,
  • Dulap Bralani BR09: latime: 80 cm, inaltime: 200 cm adancime: 52 cm


  Culori:
  culorile disponibile sunt prezentate mai sus

  Detalii produs:

  • corp: PAL laminat 16mm,
  • fronturi: PAL laminat cu luciu 15mm,
  • marginile PVC,
  • fara manere,
  • posibilitatea de a cumpara iluminat LED pe culoarea alba sau albastra,
  • sticlă securizata - vitrina,
  • fara sistemul de prindere in perete, fara stifturile de montare (clientul trebuie sa isi achizitioneze suplimentar)
  • Dulap - deschise prin sistemul "PUSH TO OPEN",

  Garantie: 24 luni

  Livrare sigură

  Livrăm marfa cu transport propriu, specializat, astfel ai siguranța că mobila ajunge rapid și nedeteriorată. Șoferii noștri nu au obligația de a urca mobila la etaj, de aceea e nevoie să organizați o persoană care să vă ajute cu urcarea mărfii.

  Producător direct de 28 de ani

  Când mobilezi casa / apartamentul / grădina cu Mirjan24, alegi experiență și implicare de 28 de ani – mobilă direct de la producător. În fiecare zi, peste 300 de angajați au grijă de pregătirea eficientă și în timp util a comenzilor tale.

  de luni garanție

  Producem noi înșine mobila, astfel avem siguranța celei mai bune calități și a grijii pentru fiecare detaliu. Departamentul nostru de calitate, prin normele sale riguroase, se asigură că tu și cei dragi ție veți folosi mobila ani de zile. Însă pentru orice eventualitate, îți oferim ani de garanție. Dacă ai descoperit un defect la produsul cumpărat, ne obligăm să îl reparăm sau să îl înlocuim cu unul nou.

  14 zile pentru retur

  Îți place produsul nostru, însă nu ești sigur dacă celelalte piese de mobilier și culoarea acestuia se vor potrivi perfect? Sau poate ai cumpărat deja mobilă nouă, însă între timp conceptul interiorului s-a schimbat la 180 de grade? Nu-ți face griji, deoarece la Mirjan24 oferim cumpărături online fără riscuri. La noi ai 14 zile pentru retur produsului cumpărat.

  Discount pentru noi achiziții 5%

  Sunt multe motive să revii la noi. Unul dintre ele este discountul de 5%, pe care îl vei primi pentru cumpărăturile următoare la Mirjan24. Îți mulțumim pentru încrederea în noi, odată cu livrarea mobilei vei primi un voucher cadou pentru noi achiziții reușite în magazinul nostru.

  Discount pentru newsletter 3%

  Prin înscrierea la newsletterul nostru, ai garanția că nu vei pierde promoțiile actuale și cele mai noi sugestii din fascinantul univers al designului interior. Newsletterul este cadoul nostru pentru tine. Înscrie-te chiar astăzi, iar primul cadou va fi un voucher cadou 3%, valabil 3 luni. Ești gata pentru multe surprize?

  Nu schimbăm dimensiunile mobilei

  Produsele oferite sunt disponibile numai în dimensiunile furnizate pe fișa produsului, nu există posibilitatea schimbării dimensiunii.

  Recenzii

  Scrie o recenzie

  Set camera de zi Bralani XIV

  Set camera de zi Bralani XIV

  Unitate de perete mobila Bralani:

  Produse similare:

  30 alte produse din aceasta categorie:

  Produse vizualizate