Coltar Vivus

EAN-13:

3 290 lei

Selecteaza culoarea:
15 zile lucratoare
Vezi costurile de livrare
Livrare disponibilă de la 99 lei

scădea adăuga

Mai multe detalii

Colțarul extensibil Vivus este o mobilă destinată atât dormitului, cât și odihnei confortabile în cursul zilei.
A fost dotat cu o funcție practică de întindere, care este o opțiune foarte utilă, nu doar în timpul unei vizite neașteptate a prietenilor – se pretează perfect ca loc de dormit de zi cu zi. Colțarul are de asemenea un recipient spațios pentru lenjerie, care păstrează perfect plăpumile și pernele. Universalitatea colțarului Vivus constă în alegerea părții care vă convine, abia în momentul montajului - schimbarea bruscă a concepției de amenajare nu îl sperie!
Colțarul Vivus se pretează perfect în sufrageriile mici și camerele de zi spațioase.

Dimensiuni:

  • lungime: 234cm,
  • latime: 156cm,
  • inaltime: 82cm,
  • suprafata de dormit: 200x140cm


Culori:
culorile disponibile sunt prezentate mai sus

Coltul lateral: colt universal (clientul alege la montare)


Detalii produs:

  • rame din lemn,
  • arcuri bonell,
  • spuma,
  • deschidere functie de dormit,
  • lada pentru depozitare


Garantie:
24 luni

Lungime234
Latime156
Inaltime82
Tip coltarcolt tip L
Functiicontine sertar pentru lenjerie, extensibil
Coltul lateralcolt universal
lungime suprafata de dormit200
lățimea suprafata de dormit140
Livrare sigură

Livrăm marfa cu transport propriu, specializat, astfel ai siguranța că mobila ajunge rapid și nedeteriorată. Șoferii noștri nu au obligația de a urca mobila la etaj, de aceea e nevoie să organizați o persoană care să vă ajute cu urcarea mărfii.

Producător direct de 28 de ani

Când mobilezi casa / apartamentul / grădina cu Mirjan24, alegi experiență și implicare de 28 de ani – mobilă direct de la producător. În fiecare zi, peste 300 de angajați au grijă de pregătirea eficientă și în timp util a comenzilor tale.

de luni garanție

Producem noi înșine mobila, astfel avem siguranța celei mai bune calități și a grijii pentru fiecare detaliu. Departamentul nostru de calitate, prin normele sale riguroase, se asigură că tu și cei dragi ție veți folosi mobila ani de zile. Însă pentru orice eventualitate, îți oferim ani de garanție. Dacă ai descoperit un defect la produsul cumpărat, ne obligăm să îl reparăm sau să îl înlocuim cu unul nou.

14 zile pentru retur

Îți place produsul nostru, însă nu ești sigur dacă celelalte piese de mobilier și culoarea acestuia se vor potrivi perfect? Sau poate ai cumpărat deja mobilă nouă, însă între timp conceptul interiorului s-a schimbat la 180 de grade? Nu-ți face griji, deoarece la Mirjan24 oferim cumpărături online fără riscuri. La noi ai 14 zile pentru retur produsului cumpărat.

Discount pentru noi achiziții 5%

Sunt multe motive să revii la noi. Unul dintre ele este discountul de 5%, pe care îl vei primi pentru cumpărăturile următoare la Mirjan24. Îți mulțumim pentru încrederea în noi, odată cu livrarea mobilei vei primi un voucher cadou pentru noi achiziții reușite în magazinul nostru.

Discount pentru newsletter 3%

Prin înscrierea la newsletterul nostru, ai garanția că nu vei pierde promoțiile actuale și cele mai noi sugestii din fascinantul univers al designului interior. Newsletterul este cadoul nostru pentru tine. Înscrie-te chiar astăzi, iar primul cadou va fi un voucher cadou 3%, valabil 3 luni. Ești gata pentru multe surprize?

Nu schimbăm dimensiunile mobilei

Produsele oferite sunt disponibile numai în dimensiunile furnizate pe fișa produsului, nu există posibilitatea schimbării dimensiunii.

Recenzii

5.00

Numărul de comentarii: 3

monica 2019-04-19

raport calitate pret excelent. livrare fara probleme

roxana badea 2019-04-19

livrare rapida, prompti, produs calitativ

ionel buda 2019-04-19

frumos si calitativ

Scrie-ti parerea!

Scrie o recenzie

Coltar Vivus

Coltar Vivus

Mobilier din aceeasi colectie:

Oferta noastra de masute:

Accesorii:

30 alte produse din aceasta categorie:

Produse vizualizate