Comoda TV Zigo New 180
în depozit

Comoda TV Zigo New 180

EAN-13:

497 lei

534 lei

-7%

Cumpără în rate acum de la 83 lei pe lună

Selecteaza culoarea:
5 zile lucratoare
Vezi costurile de livrare
Livrare disponibilă de la 99 lei

scădea adăuga

Mai multe detalii

Comoda TV deschisă Zigo New este destinată amatorilor stilului modern. O putem suspendat la orice înălțime. Un efect deosebit este asigurat de luminile LED, disponibile în opțiunea suplimentară, mai ales atunci, când toate luminile sunt stinse, iar luminile LED vor fi sursa principală de lumină. Fronturile fabricate cu finisaj foarte lucios conferă eleganță.

Dimensiuni:

  • latime: 180 cm,
  • inaltime: 30 cm,
  • adancime: 40 cm


Culori: culorile disponibile sunt prezentate mai sus


Detalii produs:

  • corp - placi laminate in mat,
  • front: MDF lucios intens,
  • iluminat LED ca si optiune suplimentara,
  • pentru montajul luminilor LED, clientul trebuie să execute pe cont propriu un orificiu pentru ștecher în capac


Garantie:
24 luni

Latime180
Inaltime30
Adancime40
Tip de dulapdulap suspendat
SertarNu
Iluminat LEDcu plată suplimentară
FinisajLucios

Livrare sigură

Livrăm marfa cu transport propriu, specializat, astfel ai siguranța că mobila ajunge rapid și nedeteriorată. Șoferii noștri nu au obligația de a urca mobila la etaj, de aceea e nevoie să organizați o persoană care să vă ajute cu urcarea mărfii.

Producător direct de 29 de ani

Când mobilezi casa / apartamentul / grădina cu Mirjan24, alegi experiență și implicare de 29 de ani – mobilă direct de la producător. În fiecare zi, peste 300 de angajați au grijă de pregătirea eficientă și în timp util a comenzilor tale.

de luni garanție

Producem noi înșine mobila, astfel avem siguranța celei mai bune calități și a grijii pentru fiecare detaliu. Departamentul nostru de calitate, prin normele sale riguroase, se asigură că tu și cei dragi ție veți folosi mobila ani de zile. Însă pentru orice eventualitate, îți oferim ani de garanție. Dacă ai descoperit un defect la produsul cumpărat, ne obligăm să îl reparăm sau să îl înlocuim cu unul nou.

14 zile pentru retur

Îți place produsul nostru, însă nu ești sigur dacă celelalte piese de mobilier și culoarea acestuia se vor potrivi perfect? Sau poate ai cumpărat deja mobilă nouă, însă între timp conceptul interiorului s-a schimbat la 180 de grade? Nu-ți face griji, deoarece la Mirjan24 oferim cumpărături online fără riscuri. La noi ai 14 zile pentru retur produsului cumpărat.

Discount pentru noi achiziții 5%

Sunt multe motive să revii la noi. Unul dintre ele este discountul de 5%, pe care îl vei primi pentru cumpărăturile următoare la Mirjan24. Îți mulțumim pentru încrederea în noi, odată cu livrarea mobilei vei primi un voucher cadou pentru noi achiziții reușite în magazinul nostru.

Discount pentru newsletter 3%

Prin înscrierea la newsletterul nostru, ai garanția că nu vei pierde promoțiile actuale și cele mai noi sugestii din fascinantul univers al designului interior. Newsletterul este cadoul nostru pentru tine. Înscrie-te chiar astăzi, iar primul cadou va fi un voucher cadou 3%, valabil 3 luni. Ești gata pentru multe surprize?

Nu schimbăm dimensiunile mobilei

Produsele oferite sunt disponibile numai în dimensiunile furnizate pe fișa produsului, nu există posibilitatea schimbării dimensiunii.

Recenzii

4.00

Numărul de comentarii: 1

Marin 2021-08-20

Recomand vânzătorul.

Scrie-ti parerea!

Scrie o recenzie

Comoda TV Zigo New 180

Comoda TV Zigo New 180

Mobilier din aceeasi colectie:

Set camera de zi din colectia Zigo:

30 alte produse din aceasta categorie:

Produse vizualizate

Vezi toate