Livingul este încăperea, pe care o folosim toată ziua. Este locul, unde ne petrecem timpul alături de cei dragi, unde ne relaxăm după o zi grea plină de provocări sau unde primim oaspeții care ne vin în vizită. Așadar, ar trebui să se prezinte bine. Amenajarea unui living stilat într-un spațiu mic poate fi o provocare destul de mare. Amenajarea pregătită te va inspira să creezi o cameră de zi modernă și practică.

Spațiul livingului este menținut în nuanțe deschise, prezentându-se astfel elegant și atemporal. Combinația monocromatică este întreruptă de canapeaua în culori puternice, care reprezintă un element obligatoriu al acestei încăperi. O completare a amenajării poate fi adusă prin măsuța pentru cafea suplă, de dimensiuni reduse, un covor moale și accesorii aurii, care atrag nu doar privirile locatarilor, ci și ale oaspeților. Caracterul modern al interiorului este subliniat de stucatura prezentă pe pereți.

Colecții

Măsuța pentru cafea Mijano ML104

Măsuța pentru cafea Mijano ML104

Între canapele și-a găsit locul măsuța pentru cafea Mijano care, împreună cu comoda TV aflată pe partea opusă, constituie un duet coerent din punct de vedere stilistic.

Pe blatul acesteia poți așeza ceșcuța de cafea, o lumânare parfumată sau o vază cu flori proaspete. Sertarul este locul, unde poți păstra telecomanda, gadgeturile electronice sau cartea preferată, care îți va fi așa mereu la îndemână.

Vezi mai multe
Comoda TV Mijano MRTV154

Comoda TV Mijano MRTV154

Fronturile decorative, canelate, picioarele metalice inalte si detaliile elegante de culoare aurie fac din comoda TV Mijano cel mai atractiv element al întregii amenajări a livingului.

Comoda TV Mijano se diferențiază prin funcționalitatea crescută sub forma polițelor închise și deschise, care vor ajuta la păstrarea ordinii în zona TV din living.

Vezi mai multe
Masă extensibilă Botiler 140x80 și Scaun pentru sala de masă ST100

Masă extensibilă Botiler 140x80

În bucătăria deschisă spre living s-a regăsit masa pentru sala de masă Botiler, care trimite cu gândul, prin culorile sale, la mobila neagră din living.

Vezi mai multe

Scaun pentru sala de masă ST100

Scaunele tapițate completează întregul amenajării camerei de zi. Designul modern, simplu se integrează ideal în stilul moderat al locuinței.

Vezi mai multe