Decembrie este o lună specială. De la începutul acesteia, începem să ne gândim la sărbătorile care se apropie. Planificăm să ne transformăm interiorul casei, îmbogățindu-l cu decorațiuni, care aduc o atmosferă adecvată. Printre numeroasele propuneri, e greu să alegem ornamentele concrete. Vezi propunerea noastră pentru o locuință open space în atmosferă de sărbători.

Strălucirea lumânărilor și a beculețelor pomului de iarnă creează o atmosferă unică. În acest ambient, ne face plăcere să ne petrecem timpul, mai ales în mijlocul celor dragi. Accentele de sărbători ne aduc bucurie. O astfel de amenajare caldă este rețeta pentru serile lungi și reci de sărbători. Inspiră-te din propunerile noastre și adu în interiorul casei tale mobilă frumoasă, îmbogățită cu accesorii plăcute.

Colecții

Coltar rabatabil Akimbo și Măsuța Gresalto GE014

Coltar rabatabil Akimbo

Colțarul Akimbo cu prezentare excelentă reprezintă baza perfectă pentru relaxarea fericită, de sărbători. Poate fi și un loc de dormit pentru locatari, dar și pentru oaspeți. În recipient poți depozita lenjeria de pat, păturile și alte accesorii. Este matlasat, conferind astfel un caracter deosebit interiorului tău.

Vezi mai multe

Măsuța Gresalto GE014

Companionul ideal al colțarului este măsuța pentru cafea Gresalto. Împreună formează o zonă de confort pentru relaxarea de acasă. Are polițe suplimentare pentru obiecte mici, iar pe blat poți așeza decorațiunile de sărbători și ceșcuțele cu ceai aromat cu condimente.

Vezi mai multe
Mobilă Gresalto

Mobilă Gresalto

Elementul perfect al colțului de relaxare este comoda TV Gresalto GE07. Reprezintă un loc excelent pentru echipamentul multimedia, precum și pentru decorațiunile mici. Este dotată și cu polițe practice, pe care poți așeza ce nu ar trebui să rămână la vedere.

Iar vitrina pentru living Gresalto GE04 va reprezenta spațiul pentru expunerea obiectelor preferate. Are de asemenea și polițe închise.

Vezi colecții
Set 02 pentru 6 persoane Scaun Mialli + Masa Vidariko 140x80

Set 02 pentru 6 persoane Scaun Mialli + Masa Vidariko 140x80

Elemente deosebit de importante în orice casă sunt masa și scaunele. Decorate frumos, însoțesc momentele împreună în timpul reuniunilor la mesele de sărbători. Avantajul setului prezentat este reprezentat de posibilitatea de întindere și stilul coerent. Scaunele sunt învelite cu material plăcut la atingere, iar șezuturile au cusături decorative.

Vezi mai multe
Bucatarie set 1 Turan 240

Bucatarie set 1 Turan 240

Bucătăria este inima casei, de aceea spațiul deschis nu poate exista fără ea. Mobila de bucătărie Turan se combină excelent cu celelalte propuneri. Datorită sistemului universal, numeroaselor polițe și sertare, pregătirea bunătăților de sărbători va fi plăcută și confortabilă. Luminile suplimentare vor facilita activitățile culinare.

Vezi mai multe