Caracterul brut al interioarelor în stil loft este redat de formele organice cu un amestec de lemn și beton arhitectural. Aerul ușor industrial al acestui tip de amenajare este potențat și de metalul omniprezent. Vom găsi aici cabluri care trec pe suprafața pereților, precum și numeroase geamuri, separate prin rame. Într-un astfel de mediu, este plăcut să ne petrecem timpul în timpul zilei și este și mai plăcut să adormim noaptea.

Amenajarea unui living în stil loft este favorizată de mobilierul adaptat esteticii. Un colțar mare cu o măsuță de cafea își vor găsi locul în spațiul comun pentru toți locatarii. Ca bază a relaxării, va asigura confortul în timpul serilor comune. Masa cu scaune, așezate în imediata apropiere, vor deveni zonă pentru masă pentru preparatele gătite într-o bucătărie de mici dimensiuni.

Vezi propunerea noastră de amenajare loft a livingului cu sala de masă. Găsește varianta dorită și recreează pas cu pas atmosfera în camera, pe care o amenajezi!

Colecții

Masa Vidarko cu 6 scaune ST91 02

Masa Vidarko cu 6 scaune ST91 02

Baza sălii de masă loft este reprezentată de masa extensibilă generoasă. Structura solidă, culorile naturale și formele geometrice se integrează excelent în spațiul amenajat. Scaunele tapițate așezate în jurul mesei sunt o oază de confort în timpul meselor bogate în familie. Spătarul profilat, învelitorile deosebit de moi și cusăturile nobile subliniază caracterul deosebit al amenajării zonei de masă.

Vezi mai multe
Mobilă pentru living Peczo III

Mobilă pentru living Peczo III

Caracterul ușor industrial îl vom găsi de asemenea în comode, vitrine și comodele TV. Prin culorile organice, accentele în tonuri închise și formele simple, mobila din colecția Peczo susțin spiritul loftului. Mai mult, se combină excelent cu un perete de cărămidă. Un accent interesant este aici măsuța ovală pentru cafea. Această formă conferă o notă de avangardă întregii încăperi.

Vezi mai multe
Puf sac Liwiko Maxi 300 L

Puf sac Liwiko Maxi 300 L

Vom găsi momente de răgaz în timpul zilei, așezându-ne confortabil pe un puf moale. Sacul Liwiko este umplut cu bile vărsate, iar astfel se adaptează ușor formei corpului.

Vezi mai multe
Masă de bar Roselid și Scaune bar Archie 628-0

Masă de bar Roselid

Un loc la îndemână pentru a lua masa, dar și un spațiu de lucru suplimentar. În aceste roluri se pretează perfect masa de bar Roselid. Dotată cu polițe laterale, reprezintă și un recipient practic de exemplu pentru condimente.

Vezi mai multe
Pat matrimonial Bogonita

Pat matrimonial Bogonita

Mezaninul loft este cel mai adesea rezervat dormitorului gazdelor. Colțul amenajat pe platforma înălțată este locul perfect pentru un pat matrimonial. Construcția solidă, spătarul moale și recipientele spațioase pentru lenjeria de pat reprezintă un pachet, care se pretează excelent și într-un dormitor loft, dar și într-unul modern. Inserțiile în culorile lemnului vizibile aici vor da o impresie mai caldă amenajării și vor aduce un aer cald, familiar.

Vezi mai multe
Fotoliu Ariesan

Fotoliu Ariesan

Fotoliul tapițat moale este oaza mult visată de relaxare. Atunci, când ne așezăm pe acesta, după o zi plină de obligații, ne relaxăm corpul și mintea. Tapițeria plăcută pentru piele va calma simțurile și ne va permite să ne regenerăm forțele.

Vezi mai multe