Japandi reprezintă o îmbinare între minimalismul scandinav și căldura și caracterul practic japonez. Țările nordice inspiră prin simplitate, tonurile deschise cu accent pe materiale naturale și accesorii, iar din cultura. Orientului Îndepărtat tendința se bazează pe spațialitate și soluții funcționale. Designul Japandi aduce calm și liniște, se regăsește excelent în încăperile care stimulează relaxarea. Inspiră-te și adu în dormitorul tău o atmosferă de relaxare.

Dormitorul amenajat în stil Japandi îți va permite să îți destinzi corpul după o zi obositoare, iar mediul care emană o formă minimalistă și o căldură deosebită îți va liniști simțurile înaintea somnului.

Încăperea este înconjurată de nuanțe calde de bej, maroniu și gri. Nu puteau lipsi nici accentele verzi, care apar în învelitorile pufurilor stilate sau plantele, care trimit cu gândul la natură. Elementul central este patul tapițat, acoperit cu o țesătură moale și plăcută la atingere și un dulap spațios, care ajută la menținerea ordinii în interior. Accesoriile la modă sub forma canelurilor verticale și a oglinzii mari fac interiorul și mai de efect.

Colecții

Pat matrimonial Migerka Box

Pat matrimonial Migerka Box

Nuanța deosebită de gri a patului Migerka Box se corelează excelent cu bejul și nuanțele de maroniu omniprezente. Salteaua confortabilă garantează un somn confortabil la cel mai înalt nivel. Iar spătarul tapițat asigură un suport moale, util în timpul cititului de seară, oferind alinare pentru spatele și gâtul obosit.

Vezi mai multe
Noptieră Osko OK1

Noptieră Osko OK1

Chiar lângă pat se regăsesc noptierele Osko, care oferă spațiu pentru așezarea veiozei, a ochelarilor sau a telefonului. Nuanțele de stejar trimit cu gândul la natură și la nuanțele de pământ, care reprezintă baza coloristică a stilului Japandi.

Vezi mai multe
Dulap cu sertare Melen 4D + corp superior dulap

Dulap cu sertare Melen 4D + corp superior dulap

Din spațiul dormitorului nu putea lipsi un dulap generos, care să fie responsabil de menținerea ordinii și implicit a armoniei în interior. Dulapul Melen oferă polițe generoase, tije pentru umerașe, precum și două sertare adânci. O soluție practică este corpul superior pentru dulap, care se pretează excelent pentru depozitarea obiectelor folosite ocazional.

Vezi mai multe
Comoda cu 6 sertare Osko 140 OK6

Comoda cu 6 sertare Osko 140 OK6

Mobila în culori de bronz neutru se pretează cel mai bine într-un dormitor astfel amenajat. Designul minimalist al comodei Osko și funcționalitatea sa deosebită redau perfect conceptul Japandi. Șase sertare generoasă oferă un spațiu de depozitare generos.

Vezi mai multe