Să decorăm ouă, să pregătim coșulețe cu mâncare sau să coacem cozonaci – acestea sunt doar câteva din tradițiile, pe care le asociem cu sărbătoarea Paștelui. Celebrăm aceste momente alături de cei dragi și ne bucurăm de preparate tradiționale. Detaliile sub forma decorațiunilor de Paște, canapeaua confortabilă și șemineul aprins ne aduc într-o atmosferă caldă. Inspiră-te din propunerea noastră și intră alături de noi într-o atmosferă liniștită, familiară.

Colecții

Canapea Ian si fotoliu balansoar Akcjusz

Canapea Ian

Canapeaua stilată și deosebit de funcțională își va găsi locul în orice living. Un loc excelent pentru a petrece timp împreună cu cei dragi. Ian se integrează excelent în trendurile actuale de design interior. În plus, este foarte rezistentă. Vreme îndelungată petrecută cu familia de sărbători, doar pe canapeaua Ian.

Vezi mai multe

Fotoliu balansoar Akcjusz

Modern și cât de confortabil! Conferă încăperii un aer de familiaritate atemporală. Relaxarea pe acesta va fi o plăcere curată. Plăcut la atingere și deosebit de elegant. Fiecare din locatari se va îndrăgosti cu siguranță de Akcjusz!

Vezi mai multe
Set 07 pentru 6 persoane Scaun Mitargis + Masa Botiler 140x80

Set 07 pentru 6 persoane Scaun Mitargis + Masa Botiler 140x80

În living și-a găsit locul și masa extensibilă cu scaune. Posibilitatea întinderii mesei este foarte la îndemână, mai ales când petrecem sărbătorile în familie. Datorită dimensiunilor sale, pe lângă preparate vom avea spațiu și pentru decorațiunile de Paști. Iar scaunele moi și comode, căptușite cu țesătură, vor face mai plăcută șederea la masă.

Vezi mai multe
Colectia Patty

Colectia Patty

Un aer de prospețime și familiaritate cu colecția de mobilă de cameră Patty. Vitrina frumoasă, unde poți expune decorațiuni tematice și comoda cu blat spațios și compartimente pentru organizare își vor găsi cu siguranță locul în living! Propunerea cu mobilier alb conferă interiorului o atmosferă confortabilă și lasă impresia de spațiu generos.

Vezi colecții