Microapartament

Microgarsonierele sunt locuințe de dimensiuni reduse, cu o singură cameră, care sunt alese de studenți, persoane single sau persoane care călătoresc mult și petrec puțin timp acasă. Amenajrea unei încăperi atât de mici este o provocare importantă – cum să proiectăm interiorul, pentru a deveni locul funcțional de viață? Inspiră-te din amenajarea pregătită de noi pentru un microapartament.

Spațiul microgarsonierei ar trebui să includă toate facilitățile importante, similar cu o locuință de dimensiune completă. Nu pot lipsi zona de zi, bucătăria sau locul confortabil pentru regenerarea zilnică. Confortul este garantat de variate tipuri de compartimente, care găzduiesc toate produsele necesare pentru viață.

Utilizarea nuanțelor deschise: gri, alb și nuanțele lemnoase au mărit optic spațiul unei locuințe de dimensiuni reduse. În set cu canapeaua contrastantă și scaunul de bar, totul se prezintă foarte stilat și modern.

Colecții

Masa de bar Roselid

Masa de bar Roselid

Punctul de legătură între anexa de bucătărie și living este măsuța de bar Roselid. Joacă rolul mesei de bucătărie cu o suprafață generoasă a blatului de lucru, creând un spațiu pentru consumul și pregătirea meselor. Polițele suplimentare cresc funcționalitatea microapartamentului.

Vezi mai multe
Scaun de bar tapițat cu spătar Brizot

Scaun de bar tapițat cu spătar Brizot

Cu măsuța de bar se integrează excelent scaunul de bar înalt Brizot învelit cu o țesătură tip velvet, plăcută la atingere. Picioarele negre se combină excelent cu accesoriile, precum și cu baza măsuței pentru cafea, aflate în zona de zi.

Vezi mai multe
Dulap cu oglindă Parys I

Dulap cu oglindă Parys I

Dintr-un spațiu de dimensiuni reduse nu putea lipsi mobilierul compact de depozitare. Organizarea lucrurilor este facilitată de polițele și tija pentru umerașe din interiorul dulapului. Oglinda pe front este un accesoriu practic, care este util în special în microgarsoniere – oglinda mărește optic și deschide un spațiu de dimensiuni reduse.

Vezi mai multe
Canapeaua pentru living Biloteso Reiat

Canapeaua pentru living Biloteso Reiat

În zona de zi s-a regăsit canapeaua extensibilă Biloteso, care va fi mobilier de living pe timpul zilei, iar seara loc de dormit. Tapițeria moale și confortabilă va garanta somnul la cel mai înalt nivel, iar recipientul suplimentar pentru lenjerie va păstra ordinea în încăpere.

Vezi mai multe
Măsuța pentru cafea Batasu A 01

Măsuța pentru cafea Batasu A 01

Completarea livingului este măsuța compactă pentru cafea Batasu care, prin culorile sale, se îmbină cu setul de mobilă aflat vizavi, precum și cu dulapurile de sus din bucătărie. Așezată chiar lângă canapeaua confortabilă, a creat un spațiu confortabil pentru relaxarea de după-amiază.

Vezi mai multe
Setul de mobilă Leronia

Setul de mobilă Leronia

Zona de depozitare din living este oferită de setul de mobilă modernă, care include atât polițe deschise, cât și compartimente închise. Polițele sunt spațiul ideal pentru cărți și decorațiuni, iar dulăpioarele se pretează pentru haine, documente și alte obiecte, pe care nu dorim să le păstrăm la vedere.

Vezi mai multe