Living primitor cu o notă de reiat

Visezi la un living frumos, care să asigure sentimentul de confort și căldură? Inspiră-te din livingul primitor bazat pe culori calde și naturale, care subliniază caracterul încăperii. În propunerea noastră vei găsi elemente din reiat, precum colțarul, pernele sau pufurile, care aduc în interior o textură plăcută și moale, ce permite relaxarea perfectă. Întregul este completat de accesorii delicate, plante, veioze și rame cu imagini. Interiorul perfect pentru relaxare, cititul cărților sau vizionatul filmelor în compania familiei și prietenilor.

Colecții

Coltar Peltata L Reiat si Masuta Lopir

Coltar Peltata L Reiat

Accentul deosebit de amenajare și confortul excelent sunt două dintre cele mai importante avantaje ale sale! Colțarul învelit cu țesătură plăcută la atingere se prezintă strălucitor, aduncând totodată o atmosferă caldă în încăpere. Va asigura absolut un nivel înalt de confort în timpul relaxării după o zi grea de muncă.

Vezi mai multe

Masuta Lopir

O completare excelentă a relaxării este măsuța pentru cafea. Baza perfectă pentru o cană cu ceai și o felie de plăcintă. În plus, modelul conține o poliță adâncită! Nu vei mai pierde niciodată telecomanda televizorului sau căștile! Se pretează perfect și ca loc pentru reviste sau gadgeturi electronice.

Vezi mai multe
Raft Runoya I si Raft Runoya IV

Raft Runoya I

Îmbinarea desingului minimalist cu posibilități neobișnuite! Numeroasele polițe de diferite dimensiuni reprezintă locul perfect pentru expunerea cărților, decorațiunilor și fotografiilor. Aspectul industrial conferă un stil unic și caracter irepetabil.

Vezi mai multe

Raft Runoya IV

Completarea perfectă a articolului anterior este Runoya IV. Va expune excelent întreaga ta colecție de cărți și decorațiuni suplimentare. Ești amatoare de flori? Raftul este baza excelentă pentru plantele de colecție!

Vezi mai multe
Bucatarie set 1 Luis 240

Bucatarie set 1 Luis 240

Mobila albă de bucătărie cu detalii fenomenale reprezintă chintesența eleganței și clasicului. Culorile deschise, înviorate de blatul cald, din lemn, formează un întreg coerent și armonios. Setul emană puritate, prospețime și spațialitate, bucătăria dobândind o atmosferă primitoare. În această amenajare, fiecare masă va fi mai gustoasă și mai estetică, iar pregătirea mesei va fi o plăcere.

Vezi mai multe
Masa Vidariko FI 120 si Scaun JK84

Stół okrągły Vidariko FI 120

Masa rotundă este soluția ideală pentru mesele în familie și întalnirile cu prietenii. Este deosebit de versatilă. Ne ajută să servim pe ea numeroase preparate, dar și ca loc pentru serile comune de jocuri pe planșă. Jocurile lungi de Monopoly dau multă bucurie!

Vezi mai multe

Krzesło tapicerowane JK84

Petrecerea confortabilă a timpului cu cei apropiați la masă va fi garantată de scaunele tapițate. JK84 reprezintă completarea ideală a amenajării. Stilul frumos care conferă interiorului eleganță și un caracter primitor.

Vezi mai multe