Interioare glamour: baie și garderobă

Când alegem amenajarea spațiului de acasă, ne gândim adeseori la stilul, pe care ni-l dorim pentru interior. E greu să ne decidem asupra celui potrivit. De aceea vrem să vă arătăm diferite idei creative. Propunerea prezentată de noi te va purta într-un univers chic și elegant. Proiectul prezentat este un amestec fermecător de strălucire și funcționalitate. Alegerea noastră s-a oprit asupra a două încăperi, care sunt destul de exigente, în ciuda dimensiunilor reduse. Te invităm în baia și garderoba în ediție glamour.

Colecții

Mobilă de baie Rilonis III și Oglinda Henaki 70

Mobilă de baie Rilonis III

Un spațiu bine organizat, care ne servește zilnic pentru îngrijire, nu poate funcționa fără o chiuvetă și compartimente practice. Toate acestea sunt asigurate de mobila de baie Rilonis III. Combinația perfectă a stilului și funcționalității, care se integrează excelent în atmosfera glamour.

Vezi mai multe
Consola Mijano Gold MT104

Consola Mijano Gold MT104

În propunerea noastră dorim să îți propunem un interior funcțional, care poate îndeplini rolul de hol, garderobă și colțișor de îngrijire. În centrul acestuia se află consola Mijano Gold, care se pretează perfect drept compartiment pentru cosmetice și alte accesorii. Datorită faptului că are sertare practice, poți păstra aici obiectele, care nu ar trebui să rămână la vedere. În jurul său se află oglinzi, care vor ajuta la pregătirea ieșirii din casă.

Vezi mai multe