Cameră pentru un băiat adolescent

Camera proprie pentru adolescenți este un loc important, în care petrec mult timp - învățând, relaxându-se sau lăsându-se în voia intereselor și pasiunilor lor. Amenajarea acestei încăperi ar trebui să fie adaptată corespunzător nevoilor și preferințelor unui tânăr locatar. Stilul industrial este una din cele mai populare alegeri. Se caracterizează prin aspectul brut și minimalism. Inspirându-ne din acest curent, putem crea o cameră pentru un băiat adolescent, care să fie totodată funcțională și estetică.

Spațiul pentru adolescent a fost amenajat astfel, încât să îi asigure condițiile corespunzătoare pentru învățare, relaxare și dezvoltarea intereselor. Un element cheie al interiorului este mobilierul cu forme simple și minimaliste și nuanțe delicate. Sunt funcționale și oferă spațiul potrivit pentru depozitarea hainelor, cărților și altor lucruri. Culorile camerei sunt menținute în tonuri mai închise, ce îi conferă un caracter bărbătesc. Totodată accentele suplimentare de culori, sub forma tapițeriei albastre, aduc interiorului o energie suplimentară și dau viață spațiului. Toată amenajarea este coerentă și elaborată în cele mai mici detalii, ce permite utilizarea liberă a spațiului. Încăperea astfel amenajată va deveni pentru adolescent locul preferat din casă.

Colecții

Pat matrimonial Ruletka

Pat matrimonial Ruletka

În partea centrală a camerei se află un pat mare, confortabil, care garantează un somn sănătos și relaxarea după o zi grea de școală. Spătarul cu lumini LED încorporate nu este doar un element decorativ, ci și funcțional, care permite cititul sau relaxarea în pat, fără necesitatea aprinderii unei lumini suplimentare în cameră.

Vezi mai multe
Dulap cu uși glisante Miami VII

Dulap cu uși glisante Miami VII

Lângă pat este așezat un dulap cu uși glisante și oglindă, în care poți păstra întreaga garderobă și accesoriile unui tânăr băiat. Interiorul acestuia oferă numeroase polițe și o tijă pentru umerașe. Dulapul Miami VII este nu doar practic, ci și estetic, reprezentând o decorațiune stilată a camerei. Oglinda de pe front mărește optic spațiul și conferă un caracter deosebit întregii amenajări.

Vezi mai multe
Birou Olier OL01

Birou Olier OL01

Biroul este locul ideal pentru învățare, pregătirea temelor și petrecerea timpului la computer. Dotat cu un sertar, în care pot fi păstrate rechizitele și cărțile. Biroul Olier are o structură ușoară, care se bazează pe picioare metalice stabile. Culorile delicate se combină excelent cu alte piese de mobilier din cameră.

Vezi mai multe
Fotoliu Archie 1018-1

Fotoliu Archie 1018-1

Fotoliul Archie, care a fost așezat alături de birou, asigură un confort maxim și facilitează concentrarea în timpul lucrului sau al studiului. Și acest lucru datorită formei ergonomice și șezutului confortabil. Învelitoarea albastră se potrivește excelent cu tapițeria patului, creând un întreg coerent stilistic.

Vezi mai multe