Bucătărie mică cu living

Interioarele reprezintă un aspect important al vieții noastre cotidiene, iar amenajarea spațiului are un impact uriaș asupra stării noastre de bine. Una dintre provocările deosebit de interesante în proiectare este crearea unui interior armonios, care să îmbine diferite stiluri. Un exemplu de astfel de amenajare deosebită este bucătăria mică legată de living, unde domină un caracter eclectic - un amestec de modernism și o notă retro.

Stilul eclectic este o artă a îmbinării diferitelor stiluri estetice într-un întreg coerent. În acest caz, elementele moderne ale livingului, precum mobilierul minimalist și soluțiile tehnologice inovatoare se îmbină cu bucătăria menținută în stilul retro, plină de culori calde, accesorii vintage și modele caracteristice. Această combinație de elemente contrastante creează un interior unic, care reflectă personalitatea și gusturile locatarilor săi.

Colecții

Bucatarie set 1 Turan 240

Bucatarie set 1 Turan 240

Set clasic de mobilă de bucătărie aduce funcționalitate în amenajare, rămânând totodată un fundal neutru pentru accesoriile mai expresive din bucătărie. Culorile delicate și simplitatea se combină perfect cu restul interiorului. Dulapurile și compartimentele spațioase reprezintă baza ideală de depozitare a accesoriilor de bucătărie.

Vezi mai multe
Scaun Tistomalo si Masă Sigeren SG13

Scaun Tistomalo

Scaunele tapițate Tistomalo aduc un accent modern în spațiul sălii de masă. Designul lor elegant se integrează excelent cu stilul întregului interior. Șezutul ergonomic, în combinație cu țesătura tip velvet, plăcută la atingere, asigură un confort deosebit al utilizării.

Vezi mai multe

Masă Sigeren SG13

Masa Sigeren se diferențiază prin stilul brut, industrial. Elementul său caracteristic este baza metalică, ce conferă întregului un caracter deosebit. Spațiul amenajat astfel creează condiții confortabile pentru a lua masa împreună sau pentru a petrece timp în sala de masă.

Vezi mai multe
Consola Buosik

Consola Buosik

Consola Buosik este o piesă deosebită de mobilier, care ocupă un loc central în spațiul dintre living și bucătărie, conferindu-i un farmec deosebit. Cadrul auriu, metalic, atrage privirea și conferă o notă glamour subtilă, ce se integrează excelent cu stilul întregului interior.

Vezi mai multe
Coltar rabatabil Sivena Reiat

Coltar rabatabil Sivena Reiat

Colțarul Sivena reprezintă o decorațiune stilată a zonei de zi. Materialul modern din reiat conferă un accent interesant amenajării și aduce un aer de familiaritate deosebită. Reiatul moale face din acest colțar un spațiu deosebit de confortabil pentru relaxare în living. Combinația atipică de materiale și texturi se integrează extraordinar de bine în stilul utilizat.

Vezi mai multe
Comoda TV cu semineu Tilderi 180 si Vitrina Tilderi

Comoda TV cu semineu Tilderi 180

Comoda TV Tilderi este combinația perfectă de funcționalitate și estetică. Se potrivește perfect cu restul mobilierului. Fronturile comodei au fost frumos finisate prin frezare. Suplimentar, șemineul electric încorporat reprezintă o decorațiune, precum și o sursă de căldură și o sursă familiară de iluminat.

Vezi mai multe

Vitrina Tilderi

Chiar lângă comodă, sub televizor a fost așezată o vitrină din aceeași colecție. Mobila are funcția unui spațiu practic și estetic de depozitare și expunere a decorațiunilor sau obiectelor valoroase. Designul coerent creează o amenajare armonioasă a livingului.

Vezi mai multe