Dormitor la mansardă în stil modern

Dormitorul la mansardă este exemplul perfect de utilizare a spațiului, care rămâne cel mai adesea neapreciat în multe case. Deoarece reprezintă o provocare serioasă în proiectarea amenajării. Totuși, mobilierul ales corespunzător poate crea o atmosferă familiară și coerentă care favorizează regenerarea. În propunerea noastră îți arătăm cum să creezi un loc plăcut de relaxare, în mod funcțional și stilat. Vei găsi aici un pat, un dulap mare, precum și o zonă de frumusețe pentru femei. Tot ce e necesar în dormitor!

Colecții

Pat tapitat cu recipient pentru lenjerie Nowerins

Pat tapitat cu recipient pentru lenjerie Nowerins

Unul din elementele necesare în dormitor este în mod obligatoriu patul. Un model mare, tapițat, care oferă un confort deosebit și un somn liniștit. Nowerins este dotat și cu un recipient generos pentru lenjerie. Poți depozita fără probleme aici pernele, păturile și alte obiecte. Iar datorită arcului cu gaz poți deschide ușor compartimentul.

Tapițeria moale și plăcută la atingere, de culoare neutră, se integrează excelent în orice amenajare. Perfectă pentru culorile contrastante, precum și cele delicate.

Vezi mai multe
Masa de toaleta Mijano Gold MT104 si Fotoliu Aloysi

Masa de toaleta Mijano Gold MT104

Subtilă, suplă, feminină. Consola Mijano Gold este foarte potrivită în rol de măsuță de toaletă. Elementele aurii conferă mobilierului eleganță și lux. Cele două sertare generoase vor depozita cu ușurință toate cosmeticele tale, de la balsamul de buze și până la paletele de farduri.

Vezi mai multe

Fotoliu Aloysi

Nu trebuie să spunem că fotoliul Aloysi este un must have pentru măsuța de toaletă. Șezut confortabil, culoare elegantă verde sticlă și picioare aurii. Visul oricărei femei. Ideal pentru un strop de relaxare la îngrijirea de seară.

Vezi mai multe
Noptiera Mijano Gold MS54

Noptiera Mijano Gold MS54

Noptiera este completarea perfectă a spațiului de lângă pat. Poți așeza aici ochelarii, cărțile și telefonul. Datorită poliței generoase și sertarului poți depozita aici toate comorile tale. Iar seara, citind cea mai recentă carte, vei găsi spațiul și pentru o cană cu ceai fierbinte. Cu această amplasare, ai asigurată o seară plăcută și relaxantă.

Noptiera este și un element decorativ deosebit. Fronturile frezate, detaliile aurii conferă interiorului prospețime și delicatețe.

Vezi mai multe
Comoda Mijano Gold MKSZ154

Comoda Mijano Gold MKSZ154

Din compoziția noastră nu a lipsit nici comoda pe picioare. Esență de stil și funcționalitate. Mijano Gold creează un întreg coerent cu restul amenajării. Design modern, care va încânta pe oricine! Frezajele pe fronturi și elementele aurii sunt detalii care nu se vor demoda mult timp de acum înainte. În plus, oferă un spațiu generos pentru expunerea decorațiunilor și depozitare. Vei găsi aici numeroase sertare și compartimente. Dormitor cu spațiu generos de organizare? Noi spunem DA!

Vezi mai multe