Sala de masă și bucătăria în versiune de sărbători

Sărbătorile sunt tot mai aproape… avem în minte această frază populară, când pe filele calendarului apare decembrie. Tot mai des ne trec prin cap idei pentru o amenajare interesantă, care va sublinia atmosfera acestor momente deosebite. În amenajarea prezentată am pus accentul de această dată pe nuanțele subtile. Aici domină nuanțele de alb, tonurile delicate de bej, nuanțele universale maronii și accesorii verzi și aurii. Vezi cum pot arăta sala de masă și bucătăria în versiune de sărbători.

Colecții

Masă extensibilă Patty STD PA17

Masă extensibilă Patty STD PA17

Sala de masă ar trebui să se caracterizeze mai ales prin stilul practic și confortabil. Unul dintre elementele de bază ale amenajării este masa extensibilă Patty STD PA17. Acesta este un model, care este util atât pentru utilizarea zilnică, cât și pentru sărbători. Datorită insertului practic sub blat, poți mări suprafața acesteia, adaptând dimensiunile propriilor nevoi.

Vezi mai multe

Scaun Dalem V

Un companion indispensabil al mesei este reprezentat bineînțeles de scaune. Propunerea noastră sunt modelele atemporale cu șezut confortabil și spătar decorativ. Completează ideal prin aspectul lor amenajarea subtilă, de sărbători.

Vezi mai multe
Vitrina pentru living Patty W2D2S

Vitrina pentru living Patty W2D2S

Porțelanurile, decorațiunile de sărbători sau colecția de vinrui, toate își găsesc locul pe polițe, pe care le oferă vitrina Patty. Suplimentar, mobila are și sertare încăpătoare, în care poți păstra un set de tacâmuri de rezervă, șervețele sau alte accesorii mici. Modelul are și o parte vitrată, în interiorul căreia poți așeza obiectele delicate, pe care merită să le protejezi de spargerea accidentală.

Vezi mai multe
KComoda cu sertare Patty K4

Comoda cu sertare Patty K4

O completare perfectă a sălii de masă este și comoda cu sertare Patty K4. Este baza ideală pentru fețele de masă, șervetele cu motive de sărbători sau alte decorațiuni. În sertarele încăpătoare poți păstra și documente. Blatul acestei variante va fi o excelentă bază pentru decorațiunile de Crăciun. Structura atemporală a acesteia a fost completată cu mânere interesante, care facilitează deschiderea.

Vezi mai multe
Bucatarie Retroline II

Bucatarie Retroline II

Pentru a amenaja preparatele speciale de sărbători în condițiile potrivite, este importantă o dotare practică. O soluție ideală va fi mobila de bucătărie Retroline II. Oferujă numeroase spații funcționale, în care vei găsi loc pentru încastrarea echipamentelor de bucătărie, poți păstra oalele, condimentele și tacâmurile. Nuanțele delicate se integrează excelent cu decorațiunile de sezon.

Vezi mai multe