Atmosferă de carnaval în living

Carnavalul este momentul perfect pentru întâlniri cu cei dragi și distracții grozave cu prietenii. Ne vin în gând creații elegante, strălucitoare, precum și o amenajare de interior pentru party. Vrei să organizezi o petrecere la tine acasă? Vrei să îți decorezi interiorul pe perioada carnavalului? Inspiră-te din propunerea noastră pentru amenajarea unui living spațios și elegant, păstrat în tonalități de bej cu elemente aurii și negru profund.

Pereții de culoare deschisă formează un fundal neutru, care expune totodată mobila cu forme și culori expresive. Accentele aurii subliniază subtil caracterul interiorului, conferindu-i un ton extravagant. Accesoriile negre reprezintă un contrast care aduce profunzime spațiului și un aer secret. Un element important al amenajării sunt decorațiunile de carnaval, în nuanțe aurii și negre. Baloanele strălucitoare din colțul încăperii, masa acoperită de ornamente sunt detalii care vor transforma livingul într-un loc de celebrare. Întregul creează un înveliș coerent și deosebit de elegant.

Colecții

Măsuță pentru cafea Botkow 2S

Măsuță pentru cafea Botkow 2S

Chiar lângă colțar și-a găsit locul și măsuța de cafea Botkow. Nuanța neagră se combină excelent cu tapițeria deschisă la culoare. Blatul generos devine locul ideal pentru expunerea gustărilor de carnaval, a drinkurilor colorate sau a detaliilor decorative. Două sertare discrete asigură compartimente practice pentru mărunțișuri diverse, subliniind totodată forma minimalistă a măsuței.

Vezi mai multe
Scaun tapițat Ralido

Scaun tapițat Ralido

Tapițeria moale și plăcută la atingere, cu care este acoperit scaunul pentru sala de masă Ralido asigură confortul utilizării, creând condițiile ideale pentru discuții lungi la masă. Datorită spătarului și brațelor profilate delicat, oaspeții se pot simți foarte confortabil în timpul întâlnirii. Picioarele negre delicate se combină extraordinar cu corpul scaunului.

Vezi mai multe
Masă extensibilă A35

Masă extensibilă A35

În zona sălii de masă se prezintă cu mândrie masa extensibilă A35. Blatul generos asigură spațiu pentru expunerea setului de veselă, a preparatelor rafinate și a gustărilor. Mecanismul de întindere permite adaptarea mărimii la numărul de oaspeți. Tocmai la masă se naște atmosfera pentru a putea sărbători împreună. Modelul A35 devine un element indispensabil al acestei amenajări deosebite a livingului.

Vezi mai multe
Comodă de cameră Botkow 103 2D1S

Comodă de cameră Botkow 103 2D1S

Elementul care leagă zona de relaxare de sala de masă este comoda elegantă Botkow. Ornează livingul și răspunde nevoilor practice. Sertarul și două dulapuri oferă spațiu pentru depozitarea obiectelor care nu trebuie să rămână la vedere. Aici își vor găsi locul șervetele, diferite elemente decorative, textile și chiar documente. Detaliile aurii subliniază amenajarea elegantă a încăperii.

Vezi mai multe