Living în atmosfera boho industrial

Boho industrial este un trend creat pentru amatorii extremelor. Îmbinarea minimalismului industrial cu estetica extravagantă boho creează un spațiu rezidențial creativ, expresiv și deosebit de familiar. Cum putem crea o amenajare modernă a livingului, care să reflecte acest stil? Descoperă proiectul nostru și trezește-ți creativitatea!

La prima privire, sunt vizibile elemente clare ale designului brut industriale, precum cărămizi, țevi sau cabluri descoperite. Însă în ambient se pot percepe și accente subtile boho, care conferă personalitate încăperii. În living se regăsește un amestec de diferite texturi și modele: perne moi cu broderie, un covor etnic sau ceramică realizată manual. Însă elementul principal al amenajării este mobila, care s-a integrat excelent în acest trend original.

Colecții

Colțar Mitidera

Colțar Mitidera

Un loc practic de relaxare este centrul oricărui living. În amenajarea noastră am ales colțarul cu funcție de dormit Mitidera. Realizarea solidă și picioarele înalte din lemn reprezintă avantajele sale principale. Perfect atât pentru relaxarea de zi, cât și pentru odihna din timpul nopții. Are un recipient practic pentru lenjerie. Pe brațe se află polițe suplimentare, care permit așezarea unui pahar cu suc sau un platou cu gustări.

Vezi mai multe
Set 2 bucati măsuța Rakle

Set 2 bucati măsuța Rakle

O completarea extraordinară a zonei de relaxare este setul de măsuțe pentru cafea Rakle. Forma fantezistă a bazei mobilei este potențată de caracterul industrial al amenajării. Picioarele metalice de culoare neagră trimit cu gândul la alte elemente aflate în locuință. Blatul dublu cu înălțime diferențiată este util în timpul relaxării într-un grup mai mare.

Vezi mai multe
Comoda TV Wilent

Comoda TV Wilent

Amenajarea livingului nu se poate realiza fără zona TV. Stilul boho loft este redat cu fidelitate de comoda TV Wilent. Picioarele negre, metalice, se îmbină armonios cu decorul rattan al fronturilor. Combinația polițelor deschise cu dulăpioare închise oferă spațiu de depozitare pentru CD-uri, cabluri și mici dispozitive electronice. Această comodă TV reprezintă elementul dominant în interior.

Vezi mai multe
Set 01 pentru 4 persoane Scaun Osioro + Masa Vidariko FI 100

Set 01 pentru 4 persoane Scaun Osioro + Masa Vidariko FI 100

Spațiu pentru a sta împreună confortabil la masă ne oferă masa rotundă Vidariko, împreună cu scaunele Osioro. Nuanța lemnului s-a integrat subtil în interiorul de culoare deschisă, brut. Cina cu prietenii va dobândi un caracter complet nou cu ajutorul acestui set. Forma ergonomică și finisajul moderne sunt caracteristicile ce diferențiază masa și scaunele.

Vezi mai multe