Loft de Paște cu ieșire pe terasă

Cadrul festiv al interiorului loftului subliniază caracterul special al reuniunilor de familie. Decorațiunile festive creează o atmosferă festivă de Paște, în timp ce mobilierul selectat asigură păstrarea funcționalității interiorului. Atunci când amenajăm un living cu anexă de bucătărie, să nu ne abținem de la accentele de primăvară. Să înveselim interioarele loft cu mușchi verde, un buchet mare de lalele și crenguțe de forsythia înflorită într-o vază așezată pe masă.

Colecții

Scaune K373 + Masa Klaudian 185x90

Scaune K373

Micul dejun de Paște reunește întreaga familie în jurul mesei. Confortul în timpul momentelor festive este susținut de scaunele tapițate K373. Șezutul și spătarul moale însoțesc împărțirea oului de Crăciun.

Vezi mai multe

Masa Klaudian 185x90

Supa, cârnații și ouăle de Paște colorate - preparatele de Paște vor fi așezate pe blatul spațios al mesei Klaudian. Există, de asemenea, suficient spațiu pentru pasca tradițională și pentru preparatele dulci cu fructe uscate.

Vezi mai multe
Colțar Zozolia

Colțar Zozolia

Pentru a ne relaxa împreună după plimbarea de sărbătoare, să ne așezăm pe un colțar confortabil. Zozolia cu material reiat oferă un loc pentru a întinde picioarele forțate de mersul pe jos. Să profităm de ea împreună și să lăsăm să răsune în jurul nostru zumzetul copiilor care se joacă cu bucurie. Dacă aerul proaspăt aduce oboseală, întinde colțarul și bucură-te de un somn liniștit. Să se odihnească alături de voi și cei mici.

Vezi mai multe
Colecția Azynit

Colecția Azynit

Ornamente de Paște, zambile parfumate sau un decor cu narcise care simbolizează primăvara - așezați aceste accesorii proaspete pentru decorul loftului pe comodă și pe măsuța de cafea. Acestea încântă ochiul și încălzesc austeritatea interiorului.

Odată ce agitația din timpul zilei s-a liniștit, pornește o muzică subtilă și, pe ecranul televizorului montat pe comoda TV, aprinde șemineul. Fie ca o astfel de relaxare alături de cei dragi să aducă atmosfera sărbătorilor pascale.

Vezi mai multe
Mobilă de bucătărie Turan

Mobilă de bucătărie Turan

Agitația de dinaintea sărbătorilor se acumulează în bucătărie. Aici se prepară borșul, friptura de Paște în sos de hrean și salata tradițională de legume. Combinația de arome rafinate însoțește mai mult decât mâncărurile. O regăsim și în amenajarea bucătăriei. Aici, culoarea închisă este combinată cu bun gust cu modelul lemnului - un duo armonios care subliniază caracterul loft al întregii amenajări. Funcționalitatea este susținută de dulapuri încăpătoare, fiecare dintre acestea dovedindu-se util pentru a păstra vesela festivă, de exemplu.

Vezi mai multe
Fotoliu cu suport pentru picioare Heimif

Fotoliu cu suport pentru picioare Heimif

În dimineața de Paște, să ne trezim încet, calm și blând. Cu o ceașcă de cafea aromată, să ne așezăm confortabil pe un fotoliu de relaxare. Să ne răsucim în lateral, să ne legănăm și să ne sprijinim picioarele pe suportul pentru picioare inclus în set. În timp ce toată lumea încă doarme, să ne bucurăm de liniște, să observăm natura de la fereastră sau poate să recurgem la literatura preferată. Este timpul tău în brațele tapițeriei confortabile - profită din plin de el.

Vezi mai multe
Fotoliu suspendat Rimako

Fotoliu suspendat Rimako

Este timpul să căutăm ouă de Paște în grădină. Legănându-ne liber în scaunul suspendat, să-i privim pe micuții noștri căutând urmele lăsate de iepurașul de Paște. Cuiburi ascunse printre verdeață, precum și ascunzători camuflate cu grijă sub frunze - atât de multe locuri pe care copiii noștri le pot verifica.

Să ne bucurăm de căutarea lor în timp ce stăm într-un nou cocon. Înfășurați în perne moi, să ne bucurăm și de aerul curat.

Vezi mai multe