Birou funcțional pentru acasă

În ultimul timp, home office a devenit foarte popular. Mulți dintre noi lucrează în liniștea propriei locuințe. Merită așadar să ne creăm condiții, care să faciliteze concentrarea și să ne ajută să ne îndeplinim eficient obligațiile de serviciu. Dacă ai în plan să amenajezi o zonă proprie pentru munca remote și cauți inspirație, ai nimerit excelent! Îți prezentăm o amenajare pentru un birou modern care are și un colțișor de relaxare!

Am creat un mediu de lucru funcțional și ergonomic, care oferă totodată un spațiu plăcut de relaxare. Scopul nostru a fost să îmbinăm eficiența muncii și confortul. Astfel am dezvoltat un concept de amenajare de interior, unde fiecare element își are locul bine planificat. Domină nuanțele de alb, gri și pastel delicat, care favorizează concentrarea în timpul lucrului, învăluind în eleganță și aer modern întregul spațiu. Designul minimalist este întrerupt de accesoriile de culoare închisă.

Colecții

Birou Teen Flex 150 3S TF-04

Birou Teen Flex 150 3S TF-04

Elementul central al biroului este organizarea bine gândită a spațiului, cu gândul la optimizarea sarcinilor zilnice. Biroul ergonomic Teen Flex cu numeroase compartimente permite o organizare eficientă a documentelor, cu asigurarea simultană a unui loc confortabil de lucru.

Vezi mai multe
Fotoliu pentru birou Archie 06

Fotoliu pentru birou Archie 06

Confortul lucrului la birou este asigurat de fotoliul pentru birou Archie 06. Spătarul profilat special și ajustarea înălțimii permit adaptarea piesei de mobilier nevoilor individuale. Spătarul fabricat din material care permite o bună aerisire asigură circulația corectă a aerului. Nuanța delicată de gri se integrează excelent cu alte accesorii.

Vezi mai multe
Comode Teen Flex 3D TF-08

Comode Teen Flex 3D TF-08

Comoda Teen Flex îndeplinește funcția unui spațiu suplimentar de depozitare. Compartimentele încăpătoare ajută la păstrarea în bună ordine a documentelor și accesoriilor necesare pentru lucru. Blatul comodei se pretează excelent pentru expunerea micilor decorațiuni. Stilistica subliniază aspectul modern al interiorului.

Vezi mai multe
Dulap 2D Teen Flex TF-01

Dulap 2D Teen Flex TF-01

Dulapul îndeplinește funcția unui compartiment practic pentru biblioraftului și alte accesorii de birou. Nuanțele de gri ale fonturilor conferă un aer modern interiorului. Ușile batante facilitează accesul la conținut, iar polițele aflate în interior ajută la păstrarea ordinii.

Vezi mai multe
Raft 45 Teen Flex 1D1S TF-02

Raft 45 Teen Flex 1D1S TF-02

Culorile raftului Teen Flex sunt în deplină armonie cu restul elementelor amenajării. Oferă o zonă pentru depozitarea cărților, a jocurilor pe consolă sau a decorațiunilor. Combinația de polițe deschise și dulapuri închise permite ascunderea unor obiecte, expunându-le totodată pe cele, pe care dorim să le punem în evidență.

Vezi mai multe
Fotoliu Heimif + Puf

Fotoliu Heimif + Puf

Designul stilat al fotoliului, menținut în armonie cu restul amenajării, creează un colțișor familiar pentru relaxare. A fost dotat cu funcția de legănare, care îți permite să îți tragi sufletul după o zi grea de alergătură și te va invita la un somn scurt de după-amiază. Un accesoriu stilat și practic este otomanul tapițat.

Vezi mai multe
Măsuță Amancio

Măsuță Amancio

Chiar lângă fotoliu și-a găsit locul și măsuța Amancio. Îndeplinește excelent funcția de suport pentru cafea sau lectura preferată. Realizată din metal și marmură, mobila se prezintă elegant și se integrează excelent cu amenajarea minimalistă a biroului de acasă.

Vezi mai multe