Usa glidanta cu doua usi Bercy 160
în depozit

Dulap Bercy 160

EAN-13:

1 699 lei

Selecteaza culoarea:
20 - 25 zile lucratoare
Vezi costurile de livrare
Livrare disponibilă de la 99 lei

scădea adăuga

Mai multe detalii

Dulap uși glisante Bercy 160. Avantajul său principal este oglinda mare pe front, care mărește optic spațiul și îi conferă un caracter ușor. Este fabricat din placă laminată de calitate ridicată - garantând satisfacția utilizării. Datorită amplasării atent gândite a polițelor și a spațiului pentru umerașe, îți vei putea depozita toată garderoba într-un singur loc. Dulapul este disponibil în culori moderne și universale, datorită cărora oricine îl poate adapta interiorului casei sale.

Dimensiuni:

  • latime: 160 cm
  • inaltime: 215 cm
  • adancime: 61 cm


Culori: culorile disponibile sunt prezentate mai sus

Executie:

  • corp: PAL laminat,
  • fronturi: PAL laminat, oglinda
  • ghidaje aluminiu,
  • sistem pentru usi glisante,


Garantie:
24 luni

Latime160
Inaltime215
Adancime61
Tip dulapglisare usi
Oglindacu oglinda
FinisajMat, Sticlă
Livrare sigură

Livrăm marfa cu transport propriu, specializat, astfel ai siguranța că mobila ajunge rapid și nedeteriorată. Șoferii noștri nu au obligația de a urca mobila la etaj, de aceea e nevoie să organizați o persoană care să vă ajute cu urcarea mărfii.

Producător direct de 28 de ani

Când mobilezi casa / apartamentul / grădina cu Mirjan24, alegi experiență și implicare de 28 de ani – mobilă direct de la producător. În fiecare zi, peste 300 de angajați au grijă de pregătirea eficientă și în timp util a comenzilor tale.

de luni garanție

Producem noi înșine mobila, astfel avem siguranța celei mai bune calități și a grijii pentru fiecare detaliu. Departamentul nostru de calitate, prin normele sale riguroase, se asigură că tu și cei dragi ție veți folosi mobila ani de zile. Însă pentru orice eventualitate, îți oferim ani de garanție. Dacă ai descoperit un defect la produsul cumpărat, ne obligăm să îl reparăm sau să îl înlocuim cu unul nou.

14 zile pentru retur

Îți place produsul nostru, însă nu ești sigur dacă celelalte piese de mobilier și culoarea acestuia se vor potrivi perfect? Sau poate ai cumpărat deja mobilă nouă, însă între timp conceptul interiorului s-a schimbat la 180 de grade? Nu-ți face griji, deoarece la Mirjan24 oferim cumpărături online fără riscuri. La noi ai 14 zile pentru retur produsului cumpărat.

Discount pentru noi achiziții 5%

Sunt multe motive să revii la noi. Unul dintre ele este discountul de 5%, pe care îl vei primi pentru cumpărăturile următoare la Mirjan24. Îți mulțumim pentru încrederea în noi, odată cu livrarea mobilei vei primi un voucher cadou pentru noi achiziții reușite în magazinul nostru.

Discount pentru newsletter 3%

Prin înscrierea la newsletterul nostru, ai garanția că nu vei pierde promoțiile actuale și cele mai noi sugestii din fascinantul univers al designului interior. Newsletterul este cadoul nostru pentru tine. Înscrie-te chiar astăzi, iar primul cadou va fi un voucher cadou 3%, valabil 3 luni. Ești gata pentru multe surprize?

Nu schimbăm dimensiunile mobilei

Produsele oferite sunt disponibile numai în dimensiunile furnizate pe fișa produsului, nu există posibilitatea schimbării dimensiunii.

Recenzii

5.00

Numărul de comentarii: 2

Gabriel 2021-03-11

Foarte frumos,exact ca in imagine și ușor de montat.

Florina 2020-10-28

Dulap SUPER! Calitate bună, servicii foarte plăcute.

Scrie-ti parerea!

Scrie o recenzie

Dulap Bercy 160

Dulap Bercy 160

Produse similare

30 alte produse din aceasta categorie:

Produse vizualizate