Usa glidanta cu doua usi Bercy 203
în depozit

Dulap Bercy 203

EAN-13:

1 929 lei

Selecteaza culoarea:
20 - 25 zile lucratoare
Vezi costurile de livrare
Livrare disponibilă de la 99 lei

scădea adăuga

Mai multe detalii

Dulap clasic Bercy. Oglinda mare de pe front mărește optic interiorul și îți permite să te privești înainte de ieșire. Confortul este asigurat de sistemul de uși glisante, datorită căruia ai acces ușor la toate hainele. În interiorul dulapului se află polițe încăpătoare și o tijă pentru umerașe. Mobila a fost produsă din placă laminată, care este solidă și rezistentă. Dimensiunile dulapului sunt 203 cm lățime și 215 cm înălțime.

Dimensiuni:

  • latime: 203 cm
  • inaltime: 215 cm
  • adancime: 61 cm


Culori: culorile disponibile sunt prezentate mai sus

Executie:

  • corp: PAL laminat,
  • fronturi: PAL laminat oglinda
  • ghidaje aluminiu,
  • sistem glisare usi,
  • sistem pentru usi glisante


Garantie:
24 luni

Latime203
Inaltime215
Adancime61
Tip dulapglisare usi
Oglindacu oglinda
FinisajSticlă
Livrare sigură

Livrăm marfa cu transport propriu, specializat, astfel ai siguranța că mobila ajunge rapid și nedeteriorată. Șoferii noștri nu au obligația de a urca mobila la etaj, de aceea e nevoie să organizați o persoană care să vă ajute cu urcarea mărfii.

Producător direct de 28 de ani

Când mobilezi casa / apartamentul / grădina cu Mirjan24, alegi experiență și implicare de 28 de ani – mobilă direct de la producător. În fiecare zi, peste 300 de angajați au grijă de pregătirea eficientă și în timp util a comenzilor tale.

de luni garanție

Producem noi înșine mobila, astfel avem siguranța celei mai bune calități și a grijii pentru fiecare detaliu. Departamentul nostru de calitate, prin normele sale riguroase, se asigură că tu și cei dragi ție veți folosi mobila ani de zile. Însă pentru orice eventualitate, îți oferim ani de garanție. Dacă ai descoperit un defect la produsul cumpărat, ne obligăm să îl reparăm sau să îl înlocuim cu unul nou.

14 zile pentru retur

Îți place produsul nostru, însă nu ești sigur dacă celelalte piese de mobilier și culoarea acestuia se vor potrivi perfect? Sau poate ai cumpărat deja mobilă nouă, însă între timp conceptul interiorului s-a schimbat la 180 de grade? Nu-ți face griji, deoarece la Mirjan24 oferim cumpărături online fără riscuri. La noi ai 14 zile pentru retur produsului cumpărat.

Discount pentru noi achiziții 5%

Sunt multe motive să revii la noi. Unul dintre ele este discountul de 5%, pe care îl vei primi pentru cumpărăturile următoare la Mirjan24. Îți mulțumim pentru încrederea în noi, odată cu livrarea mobilei vei primi un voucher cadou pentru noi achiziții reușite în magazinul nostru.

Discount pentru newsletter 3%

Prin înscrierea la newsletterul nostru, ai garanția că nu vei pierde promoțiile actuale și cele mai noi sugestii din fascinantul univers al designului interior. Newsletterul este cadoul nostru pentru tine. Înscrie-te chiar astăzi, iar primul cadou va fi un voucher cadou 3%, valabil 3 luni. Ești gata pentru multe surprize?

Nu schimbăm dimensiunile mobilei

Produsele oferite sunt disponibile numai în dimensiunile furnizate pe fișa produsului, nu există posibilitatea schimbării dimensiunii.

Recenzii

5.00

Numărul de comentarii: 5

Selina 2021-06-29

Totul este grozav și suntem foarte mulțumiți de livrare, de serviciul produsului în sine.

Ciprian 2021-03-03

Pozitiv. Servicii clienți foarte bune. Recomand

Gabriel 2020-12-09

Totul la cel mai înalt nivel. Rapid, eficient și onest.

Talida Tufaru 2020-07-30

Exact cum mi l-am imaginat!
Dulpul perfect!

Lara 2020-06-10

Visam la un dulap exact ca acesta! Este foarte încăpător, ușile nu fac zgomot, este bine realizat - foarte solid!

Vezi mai mult (2)

Scrie-ti parerea!

Scrie o recenzie

Dulap Bercy 203

Dulap Bercy 203

Produse similare

30 alte produse din aceasta categorie:

Produse vizualizate