Masuta Bekas
în depozit

Masuta Bekas

  595 lei

  Cumpără în rate acum de la 99 lei pe lună

  Selecteaza culoarea:
  5 zile lucratoare
  Livrare gratuită în toată țara

  scădea adăuga

  Mai multe detalii

  Măsuța pentru cafea Bekas se diferențiază decisiv de alte modele. Are un recipient generos, care permite depozitarea celor mai variate obiecte — de la telecomenzi la cărți sau perne și pături. Cu ajutorul său, avem toate lucrurile la îndemână cu păstrarea simultană a ordinii.

  Sistemul de deschidere și depozitare face ca măsuța pentru cafea pentru living să fie deosebit de practică, având și o formă simplă, geometrică. Aceste model reprezintă combinația perfectă dintre funcționalitate și design.

  Măsuța modernă pentru cafea Bekas este disponibilă în câteva combinații moderne de culori. Combinația texturilor conferă mobilei un caracter unic.

  Dimensiuni:

  • latime: 124 cm,
  • inaltime: 42 cm,
  • adancime: 60 cm


  Detalii produs:

  • placă aglomerată 16mm,
  • margine ABS,
  • picioare în formă de antiderapante,
  • măsuța cu recipient,
  • ghidaj role,


  Garantie:
  24 luni

  Latime124
  Inaltime42
  Adancime60
  FinisajMat

  Livrare sigură

  Îți asigurăm livrare gratuită în toată țara. Bazându-ne pe flota proprie de mașini, ai siguranța că vei primi comanda repede și în siguranță.

  Șoferii noștri nu au obligația de a urca mobila la etaj, de aceea e nevoie să organizați o persoană care să vă ajute cu urcarea mărfii.

  Producător direct de 30 de ani

  Când mobilezi casa / apartamentul / grădina cu Mirjan24, alegi experiență și implicare de 30 de ani – mobilă direct de la producător. În fiecare zi, peste 300 de angajați au grijă de pregătirea eficientă și în timp util a comenzilor tale.

  de luni garanție

  Producem noi înșine mobila, astfel avem siguranța celei mai bune calități și a grijii pentru fiecare detaliu. Departamentul nostru de calitate, prin normele sale riguroase, se asigură că tu și cei dragi ție veți folosi mobila ani de zile. Însă pentru orice eventualitate, îți oferim ani de garanție. Dacă ai descoperit un defect la produsul cumpărat, ne obligăm să îl reparăm sau să îl înlocuim cu unul nou.

  14 zile pentru retur

  Îți place produsul nostru, însă nu ești sigur dacă celelalte piese de mobilier și culoarea acestuia se vor potrivi perfect? Sau poate ai cumpărat deja mobilă nouă, însă între timp conceptul interiorului s-a schimbat la 180 de grade? Nu-ți face griji, deoarece la Mirjan24 oferim cumpărături online fără riscuri. La noi ai 14 zile pentru retur produsului cumpărat.

  Discount pentru noi achiziții 5%

  Sunt multe motive să revii la noi. Unul dintre ele este discountul de 5%, pe care îl vei primi pentru cumpărăturile următoare la Mirjan24. Îți mulțumim pentru încrederea în noi, odată cu livrarea mobilei vei primi un voucher cadou pentru noi achiziții reușite în magazinul nostru.

  Discount pentru newsletter 3%

  Prin înscrierea la newsletterul nostru, ai garanția că nu vei pierde promoțiile actuale și cele mai noi sugestii din fascinantul univers al designului interior. Newsletterul este cadoul nostru pentru tine. Înscrie-te chiar astăzi, iar primul cadou va fi un voucher cadou 3%, valabil 3 luni. Ești gata pentru multe surprize?

  Nu schimbăm dimensiunile mobilei

  Produsele oferite sunt disponibile numai în dimensiunile furnizate pe fișa produsului, nu există posibilitatea schimbării dimensiunii.

  Recenzii

  Scrie o recenzie

  Masuta Bekas

  Masuta Bekas

  Mobilier din aceeasi colectie

  30 alte produse din aceasta categorie:

  Produse vizualizate

  Vezi toate