Masuta Animere AL97
în depozit

Masuta Animere AL97

  560 lei

  Cumpără în rate acum de la 93 lei pe lună

  Selecteaza culoarea:
  5 zile lucratoare
  Livrare gratuită în toată țara

  scădea adăuga

  Mai multe detalii

  Măsuța pentru cafea Animere AL97 se potrivește perfect pentru interioarele inspirate de stilul GLAMOUR. Caracterul acesteia este influențat de elemente precum picioarele înalte de culoare aurie, blatul care imită marmura și fronturile cu textură delicată. Pe lângă stilul minunat măsuța pentru cafea oferă  soluții practice, iar printre acestea se află două sertare pentru obiecte mici și polițe deschise. Sertarele nu au mânere tradiționale, acestea fiind înlocuite de margini ieșite în afară ale fronturilor. Lățimea totală a măsuței pentru cafea este 97 cm și 65 cm adâncime.

  Dimensiuni:

  • latime: 97 cm,
  • inaltime: 45 cm,
  • adancime: 65 cm

  Detalii produs:

  • placă laminată cu o grosime de 16 mm,
  • margine ABS + margine hârtie,
  • picioare fi 10 mm, vopsite prin pulverizare în culoare aurie,
  • lipsă mânere (fronturile ies ușor peste blat),
  • ghidaje role


  Garantie: 24 luni

  Latime97
  Inaltime45
  Adancime65
  FinisajMat

  Livrare sigură

  Îți asigurăm livrare gratuită în toată țara. Bazându-ne pe flota proprie de mașini, ai siguranța că vei primi comanda repede și în siguranță.

  Șoferii noștri nu au obligația de a urca mobila la etaj, de aceea e nevoie să organizați o persoană care să vă ajute cu urcarea mărfii.

  Producător direct de 30 de ani

  Când mobilezi casa / apartamentul / grădina cu Mirjan24, alegi experiență și implicare de 30 de ani – mobilă direct de la producător. În fiecare zi, peste 300 de angajați au grijă de pregătirea eficientă și în timp util a comenzilor tale.

  de luni garanție

  Producem noi înșine mobila, astfel avem siguranța celei mai bune calități și a grijii pentru fiecare detaliu. Departamentul nostru de calitate, prin normele sale riguroase, se asigură că tu și cei dragi ție veți folosi mobila ani de zile. Însă pentru orice eventualitate, îți oferim ani de garanție. Dacă ai descoperit un defect la produsul cumpărat, ne obligăm să îl reparăm sau să îl înlocuim cu unul nou.

  14 zile pentru retur

  Îți place produsul nostru, însă nu ești sigur dacă celelalte piese de mobilier și culoarea acestuia se vor potrivi perfect? Sau poate ai cumpărat deja mobilă nouă, însă între timp conceptul interiorului s-a schimbat la 180 de grade? Nu-ți face griji, deoarece la Mirjan24 oferim cumpărături online fără riscuri. La noi ai 14 zile pentru retur produsului cumpărat.

  Discount pentru noi achiziții 5%

  Sunt multe motive să revii la noi. Unul dintre ele este discountul de 5%, pe care îl vei primi pentru cumpărăturile următoare la Mirjan24. Îți mulțumim pentru încrederea în noi, odată cu livrarea mobilei vei primi un voucher cadou pentru noi achiziții reușite în magazinul nostru.

  Discount pentru newsletter 3%

  Prin înscrierea la newsletterul nostru, ai garanția că nu vei pierde promoțiile actuale și cele mai noi sugestii din fascinantul univers al designului interior. Newsletterul este cadoul nostru pentru tine. Înscrie-te chiar astăzi, iar primul cadou va fi un voucher cadou 3%, valabil 3 luni. Ești gata pentru multe surprize?

  Nu schimbăm dimensiunile mobilei

  Produsele oferite sunt disponibile numai în dimensiunile furnizate pe fișa produsului, nu există posibilitatea schimbării dimensiunii.

  Recenzii

  Scrie o recenzie

  Masuta Animere AL97

  Masuta Animere AL97

  Oferta noastra de masute

  30 alte produse din aceasta categorie:

  Produse vizualizate

  Vezi toate